Yazgısız Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 33 24 Temmuz 2025 #1 Cihaz Samsung S24 FE S24FE kullanıyorum. Bir türlü giriş yapamadım oturum açma sayfasına yönlerdiriliyorum ve sitede hesabımı açıyorum ama bi türlü Fall Guys'a geri yönlendirmiyor. Nasıl çözebilirim? Tarayıcım Chrome. Sorun olmaması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
S24FE kullanıyorum. Bir türlü giriş yapamadım oturum açma sayfasına yönlerdiriliyorum ve sitede hesabımı açıyorum ama bi türlü Fall Guys'a geri yönlendirmiyor. Nasıl çözebilirim? Tarayıcım Chrome. Sorun olmaması lazım.
Twig Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 241 Çözümler 2 Beğeniler 199 24 Temmuz 2025 #2 Bunu forumda bir kişi ve ben de yaşadım oyun bozuk. Oyunu TapTap'dan indirirseniz hesap açabiliyorsunuz.
Bunu forumda bir kişi ve ben de yaşadım oyun bozuk. Oyunu TapTap'dan indirirseniz hesap açabiliyorsunuz.
KS KS Yazgısız Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 33 25 Temmuz 2025 #3 Twig dedi: Bunu forumda bir kişi ve ben de yaşadım oyun bozuk. Oyunu TapTap'dan indirirseniz hesap açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... TapTap'den indirince hesap açabildim. Teşekkürler.
Twig dedi: Bunu forumda bir kişi ve ben de yaşadım oyun bozuk. Oyunu TapTap'dan indirirseniz hesap açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... TapTap'den indirince hesap açabildim. Teşekkürler.
K keleş el cavo Üyecik Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 1 20 Aralık 2025 #4 Bende Taptap işe yaramadı, bu şekilde yapınca çözebildim.