Michael MYERS 102 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.434 Çözümler 96 Beğeniler 6.897 Yer Haddonfield, Illinois 22 Temmuz 2026 #1 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor.
1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor.
Çözüm Spydea 22 Temmuz 2026 Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
BordoBereli 19 Uzman Hata Avcısı Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 667 Çözümler 5 Beğeniler 330 22 Temmuz 2026 #2 Michael MYERS dedi: 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor. Eki Görüntüle 267850 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcının önbelleğini temizle. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor. Eki Görüntüle 267850 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcının önbelleğini temizle.
kaanleclerc Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 460 Çözümler 2 Beğeniler 429 Yer Maryland, Baltimore 22 Temmuz 2026 #3 Chrome ve Android System WebView'i güncelleyip VPN veya özel DNS açıksa kapatmayı deneyin olursa. Artı 0 Eksi
Spydea 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 559 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 431 22 Temmuz 2026 #4 Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
KS KS Michael MYERS 102 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.434 Çözümler 96 Beğeniler 6.897 Yer Haddonfield, Illinois 22 Temmuz 2026 #5 Spydea dedi: Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Spydea dedi: Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler.
Spydea 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 559 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 431 23 Temmuz 2026 #6 Michael MYERS dedi: Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Reddit'te birisi önermişti oradan bulmuştum. İşe yaradıysa ne mutlu. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Reddit'te birisi önermişti oradan bulmuştum. İşe yaradıysa ne mutlu.