Michael MYERS 56 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.981 Çözümler 85 Beğeniler 6.244 Yer Haddonfield, Illinois Dün 19:42 #1 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor.
1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor.
Çözüm Spydea Dün 20:11 Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
BordoBereli 6 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 201 Çözümler 1 Beğeniler 95 Yer Chobani Stadyumu Dün 19:47 #2 Michael MYERS dedi: 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor. Eki Görüntüle 267850 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcının önbelleğini temizle. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: 1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım denediğim hiçbir şey çözüm olmayınca vazgeçmiştim. Tekrar denedim hala aynı sorun devam ediyor. Oyunu indirip girince hesap açma kısmında bu yükleme işareti dönüp duruyor. Eki Görüntüle 267850 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcının önbelleğini temizle.
kaanleclerc 2 Çalışkan Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 123 Yer Maryland, Baltimore Dün 19:48 #3 Chrome ve Android System WebView'i güncelleyip VPN veya özel DNS açıksa kapatmayı deneyin olursa. Artı 0 Eksi
Spydea 3 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 423 Dün 20:11 #4 Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz.
KS KS Michael MYERS 56 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.981 Çözümler 85 Beğeniler 6.244 Yer Haddonfield, Illinois Dün 20:35 #5 Spydea dedi: Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Spydea dedi: Telefonun dilini İngilizce yapın sonra Fall Guys'ın önbelleğini temizleyin. Oyun açıldıktan sonra geri Türkçe yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler.
Spydea 3 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 423 Bugün 00:19 #6 Michael MYERS dedi: Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Reddit'te birisi önermişti oradan bulmuştum. İşe yaradıysa ne mutlu. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Geçen sene nerelerdeydiniz be hocam? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Reddit'te birisi önermişti oradan bulmuştum. İşe yaradıysa ne mutlu.