KS KS piehie Uzman Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Beğeniler 0 16 Mayıs 2024 #11 Kaan hocam siz fantech hakkında nasıl bir yorum yaparsınız?
Ayaz Yetkin Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Beğeniler 289 16 Mayıs 2024 #12 piehie dedi: Hocam Valorant oynarken hızlı bir şekilde çevirdiğimde mouse takılı kalır mı? İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkar çıkmaz o konuda yorumum yok fakat farenin takılı kalacağını sanmam.
piehie dedi: Hocam Valorant oynarken hızlı bir şekilde çevirdiğimde mouse takılı kalır mı? İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkar çıkmaz o konuda yorumum yok fakat farenin takılı kalacağını sanmam.
KS KS piehie Uzman Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Beğeniler 0 16 Mayıs 2024 #13 Ayaz dedi: İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkar çıkmaz o konuda yorumum yok fakat farenin takılı kalacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Viper V3 Hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ayaz dedi: İlerleyen dönemlerde sıkıntı çıkar çıkmaz o konuda yorumum yok fakat farenin takılı kalacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Viper V3 Hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ayaz Yetkin Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Beğeniler 289 16 Mayıs 2024 #14 piehie dedi: Hocam Razer Viper V3 Hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Razer kalitesinde, kaliteli ve sağlam bir ürün olduğunu düşünüyorum. Benim görüşümce tek sıkıntısı pilli olması ki pili takınca fare iyicene ağırlaşıyor (83g). Pilli olması ve ağırlığı sizin için bir problem değilse alabilirsiniz.
piehie dedi: Hocam Razer Viper V3 Hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Razer kalitesinde, kaliteli ve sağlam bir ürün olduğunu düşünüyorum. Benim görüşümce tek sıkıntısı pilli olması ki pili takınca fare iyicene ağırlaşıyor (83g). Pilli olması ve ağırlığı sizin için bir problem değilse alabilirsiniz.
P pirasapatlican Çalışkan Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 8 Mart 2025 #15 Ne aldınız? Fantech aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?