Spider-man oynuyordum ağ atmayı bir türlü beceremedim RT'ye basıyorum ama atmıyor. Bir de duvarda yapışmışken RT'ye basınca koşacak gibi yapıyor ama koşmuyor. Ama LT+RT kombinasyonuyla web zip yapabiliyorum. Bozuk olduğunu düşünmüyorum birkaç saat önce geldi kol. Şarjı az diye kabloluya döndüm.
Sorununuzu çözmek için adım adım ilerleyelim:
1.
Bağlantıyı Kontrol Edin:
- Gamepad'iniz kablo ile bağlıysa, kablonun her iki uçta da sağlam bir şekilde bağlandığından emin olun.
- Oyun sırasında kablosuz modda çalışıyorsa, pil seviyesini kontrol edin. Düşük şarj bazen performans sorunlarına neden olabilir.
2.
Oyun Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Oyunun ayarlarına girin ve kontrolcü ayarlarını gözden geçirin.
- "Buton Ataması" veya "Kontroller" kısmından RT ve LT tuşlarının doğru atandığından emin olun.
3.
Gamepad'in Kalibrasyonunu Yapın:
- Bilgisayarınızda "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne gidin.
- Gamepad'inize sağ tıklayıp "Oyun denetleyicisi ayarları" seçeneğine tıklayın ve kalibre edin.
4.
Oyun Dosyalarını Kontrol Edin:
- Spiderman oyununun dosyalarının bozulmadığından emin olun. Steam veya benzeri platformlarda dosya doğrulama işlemi yapabilirsiniz.
5.
Gamepad Yazılımını Güncelleyin:
- Gamepad üreticisinin web sitesinden en son yazılım ve sürücü güncellemelerini kontrol edin ve yükleyin.
6.
Farklı Bir Oyun Deneyin:
- Gamepad’inizi farklı bir oyunda test edin. Eğer başka bir oyunda da aynı sorunları yaşıyorsanız, o zaman gamepad’te donanımsal bir sorun olabilir.
Bu adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun devam ediyorsa, daha fazla bilgi için gamepad hakkında teknik detaylar vermeniz faydalı olacaktır.