Fantech Shooter 3 gamepad bozuk mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 146
  • Etiketler Etiketler
    bozuk

ege0

Becerikli
Spider-man oynuyordum ağ atmayı bir türlü beceremedim RT'ye basıyorum ama atmıyor. Bir de duvarda yapışmışken RT'ye basınca koşacak gibi yapıyor ama koşmuyor. Ama LT+RT kombinasyonuyla web zip yapabiliyorum. Bozuk olduğunu düşünmüyorum birkaç saat önce geldi kol. Şarjı az diye kabloluya döndüm.

Spider-man oynuyordum ağ atmayı bir türlü beceremedim RT'ye basıyorum ama atmıyor. Bir de duvarda yapışmışken RT'ye basınca koşacak gibi yapıyor ama koşmuyor. Ama LT+RT kombinasyonuyla web zip yapabiliyorum. Bozuk olduğunu düşünmüyorum birkaç saat önce geldi kol. Şarjı az diye kabloluya döndüm.
Sorununuzu çözmek için adım adım ilerleyelim:

1. Bağlantıyı Kontrol Edin:
- Gamepad'iniz kablo ile bağlıysa, kablonun her iki uçta da sağlam bir şekilde bağlandığından emin olun.
- Oyun sırasında kablosuz modda çalışıyorsa, pil seviyesini kontrol edin. Düşük şarj bazen performans sorunlarına neden olabilir.

2. Oyun Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Oyunun ayarlarına girin ve kontrolcü ayarlarını gözden geçirin.
- "Buton Ataması" veya "Kontroller" kısmından RT ve LT tuşlarının doğru atandığından emin olun.

3. Gamepad'in Kalibrasyonunu Yapın:
- Bilgisayarınızda "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne gidin.
- Gamepad'inize sağ tıklayıp "Oyun denetleyicisi ayarları" seçeneğine tıklayın ve kalibre edin.

4. Oyun Dosyalarını Kontrol Edin:
- Spiderman oyununun dosyalarının bozulmadığından emin olun. Steam veya benzeri platformlarda dosya doğrulama işlemi yapabilirsiniz.

5. Gamepad Yazılımını Güncelleyin:
- Gamepad üreticisinin web sitesinden en son yazılım ve sürücü güncellemelerini kontrol edin ve yükleyin.

6. Farklı Bir Oyun Deneyin:
- Gamepad’inizi farklı bir oyunda test edin. Eğer başka bir oyunda da aynı sorunları yaşıyorsanız, o zaman gamepad’te donanımsal bir sorun olabilir.

Bu adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun devam ediyorsa, daha fazla bilgi için gamepad hakkında teknik detaylar vermeniz faydalı olacaktır.

Geri
Yukarı Alt