Çözüldü Far Cry 6 açılıyor fakat görüntü gelmiyor ve mouse sol üstte takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
25
Yer
Cordis Die
Merhaba, iyi forumlar dostlarım. Ne çektim şu Ubisoft'dan. Sorun şu: Oyunu açıyorum, menü müziği geliyor fakat görüntü masaüstünde kalmaya devam ediyor ve mouse imleci sol üstte takılı kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunun üstüne sağ tıklayıp tam ekran iyileştirmeyi devre dışı bırakı seçip oyunu açar mısınız?

Çözüm
Merhaba, iyi sosyaller dostlarım. Ne çektim şu Ubisoft'dan. Sorun şu: Oyunu açıyorum, menü müziği geliyor fakat görüntü masaüstünde kalmaya devam ediyor ve mouse imleci sol üstte takılı kalıyor.

Merhaba hocam çözebildiğinize sevindim aynı sorunu bende yaşıyorum fakat Epic'den satın aldım klavyeyi İngilizce yaparak duzeldi birkaç kere ama bazen de düzelmiyor klavyeyi ingilizceye almama rağmen aynı sorunu yaşıyorum ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…