Far Cry 6 için güvenilir Türkçe yama önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan themahonee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

themahonee

Başarılı
Arkadaşlar, selam. Türkçe yama arıyorum ama virüs bulaştırmaktan da korkuyorum. Far Cry 6 için güvenilir bir site var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 6 için ücretli ve ücretsiz yamalar var. Anonymous yamaları güzel oluyor. Ama diğer forumun yapay zeka çevirileri üstüne uğraşılmamış oluyor. Bunun farkında olan bazı kullanıcılar yeni gruplar açmaya başlamışlar. Belki onlar çevirirse daha iyi ücretsiz veya daha uygun ücretli yamalara ulaşırsınız.

Anonymous çeviriyi daha önce duymuştum. Ama tanımadığım için denememiştim. Abonelik satıyorlar sanırım. Çevirinin işleyişi program ile birlikte mi oluyor yoksa klasik dosya indir klasöre at mantığı mı? Bilginiz var mı acaba?

Bir uygulaması var. Oyuna sen yamayı uyguluyorsun, oyun açılırken uygulama da açılıyor ve yama için güncelleme varsa yapıyor. Bu arada uygulamayı açık tutmana gerek yok. Oyuna uyguladıktan sonra, güncellemeleri oyun açılırken ayrıca yapıyor.

Kredi kartına aylık üyelik veya banka kartına 1-3-6 ay gibi üyelikler alabiliyorsun. Tek ay alacaksan 210 ₺ civarı olması lazım.

Kaspersky kullanıyorsan bu çeviri uygulamalarını hep virüs olarak algılıyor. Hatalı algılıyor bu arada, sadece Kaspersky özel bir sorun. Sırf bu sorundan lisans bitmeden Kaspersky kaldırdım. Eskiye göre de zaten performans ve denetimde saçmalıkları yormaya başlamıştı.

Kaspersky hatırladığım kadarıyla sistemi de yoran bir antivirüs programıydı. Yeni bilgisayara geçtiğimden beri sadece Defender kullanıyorum bende.

Ya şu Anamusu önermeyin, ya kendisi virüslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…