Alperen0 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 101 Beğeniler 17 15 Aralık 2025 #1 Oyunu açamıyorum, hep aynı hata. Steam'den satın aldım. Diğer Ubisoft oyunlarında sıkıntı yok. GoodbyeDPI ile alakası var mı?
Oyunu açamıyorum, hep aynı hata. Steam'den satın aldım. Diğer Ubisoft oyunlarında sıkıntı yok. GoodbyeDPI ile alakası var mı?
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.673 Çözümler 12 Beğeniler 2.593 15 Aralık 2025 #2 GoodbyeDPI veya VPN kullanıyorsanız alakası olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı oyunu dün Steam'den alıp indirdim, hatta üstüne Türkçe yama kurarak oynadım ve bir hata ile karşılaşmadım. Son düzenleme: 15 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
GoodbyeDPI veya VPN kullanıyorsanız alakası olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı oyunu dün Steam'den alıp indirdim, hatta üstüne Türkçe yama kurarak oynadım ve bir hata ile karşılaşmadım.
Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 15 Aralık 2025 #3 GoodbyeDPI kaynaklı sorun olabilir. Bir arkadaşımda GoodbyeDPI kullandığı için direkt Ubisoft Launcher açılmıyordu. Artı 0 Eksi
GoodbyeDPI kaynaklı sorun olabilir. Bir arkadaşımda GoodbyeDPI kullandığı için direkt Ubisoft Launcher açılmıyordu.