Yanlış hatırlamıyorsam, "Dobro Vecer" trackinden "Islığı Beklerken" trackine geçilirken arada 40 saniye geçiyor, cenazenin 40'ının çıktığını ifade ediyor.

Bandcamp üzerinden 7 dolara albümü satın almış bir arkadaşımdan albümü atmasını istedim, albümü attıktan sonra dobro vecer trackini incelemeye başladım. Dobro vecer tracki 3.40'da biterken ıslığı beklerken şarkısı 4.08'de başlıyor. Aradan geçen süre 28 saniye, dobro Vecer'in 3.40'da bitmesinden kaynaklı olacak ki böyle bir şey söylenmiş sanırım.

Şarkılar local files olduğundan ötürü linke tıklamadan diğer şarkılar görünmüyor.

Direkt Bandcamp'ten dinlemek en iyisi hiç prim vermemek lazım bu hırsızlara.

Yok hocam benim playlist o asdfjashajfkasjfas. Bandcampden indirdiğim albümlerden oluşturdum. Spotify üzerinde local files yani yerel dosyalar özelliğini açarak bilgisayarda bulunan şarkıları playlistlere ekleyebiliyorsunuz. FLAC yani ses kalitesinde hiç kayıp yaşanmayan formatta saklıyorum şarkıları, tabii yaklaşık 29GB tüm albümler.

1719321642756.webp

Yok hocam benim playlist o asdfjashajfkasjfas. Bandcampden indirdiğim albümlerden oluşturdum. Spotify üzerinde local files yani yerel dosyalar özelliğini açarak bilgisayarda bulunan şarkıları playlistlere ekleyebiliyorsunuz. FLAC yani ses kalitesinde hiç kayıp yaşanmayan formatta saklıyorum şarkıları, tabii yaklaşık 29GB tüm albümler.

Eki Görüntüle 59722
Pardon hocam isimlere ve linke bakmamıştım bazı şahıslar Spotify'dan kaldırılan müzikleri kendi isimlerine lisanslıyor ya o tarz bir şey sandım.