Fare çift tıklama sorunu nasıl çözülebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
  • Etiketler Etiketler
    var
Makaleler
1
Yer
İzmir
Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Oyun oynuyorken bir anda bir gariplik sezdim ve test yaptım.

Sonuç bu çıktı. Site dışında da Chrome'da yeni sekme açarken artıya basınca 2 tane falan açıyor. Bir çözüm var mı acaba? Switch'ten kaynaklı olduğunu biliyorum fakat bilmediğim bir çözüm var mı diye sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch'in değiştilmesi gerekiyor. Kailh, Huano, TTC switch alıp yerine lehimleyebilirsiniz.

Ama sizi baştan uyarayım, bu switchler Türkiye'de pek bulunmuyor. Çok sevgili iyilik meleği (!) devletimiz para harcatmamak için gümrüklere kısıtlama getirmesinden dolayı normal bir vatandaşın yurtdışından sipariş edip alması bayağı zorlaştı. Eskiden Aliexpress'den alınabiliyordu.

Uzun lafın kısası, değiştirilmeli. Switch değişmiyorsa da click gecikmesini arttırmak (click latency) geçici bir çözüm olacaktır.

Son düzenleme:
Net cevap icin tesekkurler hocam. Lehim hakkinda herhangi bir bilgim yok. Switch'leri bulmakta zor dediginize gore gittigi yere kadar kullanmak en mantiklisi.

Net cevap icin tesekkurler hocam. Lehim hakkinda herhangi bir bilgim yok. Switch'leri bulmakta zor dediginize gore gittigi yere kadar kullanmak en mantiklisi.
Rica ederim, mouse'un yazılımında click latency'i attırabilirsiniz, bu clicklere gecikme ekleyerek double click yapmasını bir nebze engelleyecektir. Ancak clickler biraz daha gecikmeli çalışacaktır. Her mouse'da bu ayar yok maalesef ki. Olmayan mouse'da gecikme nasıl artırılır bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…