Fare imlecinin arkasından iz çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    fare

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Video bu. Sanırsam Yazılımsal bir sorun yoksa ekran kaydında gözükmezdi. Fare sensörleri hasar görmüş olabilir mi? Sensörleri sağlam fare öneriniz var mıdır? Ya da Windows içinden çözebilir miyim? Çok hızlı hareket ettirince farkederseniz iz çıkıyor. Bu arada eski bir ekran kaydıma baktım bu izler yok. Yani sonradan oluşmuş ve günlerdir var. Bu arada video'da hızlı hareket ettirdiğime bakmayın yavaş hareket ettirince de var.

Ben herhangi bir sorun görmüyorum. Monitörün kaç Hz? Hz düşüklüğü ya da ghosting bu.

Ben herhangi bir sorun görmüyorum. Monitörün kaç Hz? Hz düşüklüğü ya da ghosting bu.
144 Hz ama Ghosting olsa video'da gözükmez gibime geliyor. Ayrıca başka birinin videosunda mouse gayet normal.

Mouse'u çok hafif sola veya sağ oynatınca gri gölgesi gibi bir şey oluşuyor onu mu diyorsunuz?

Mouse'u çok hafif sola veya sağ oynatınca gri gölgesi gibi bir şey oluşuyor onu mu diyorsunuz?
Evet ama Ghosting olsa başka ekranlarda gözükmezdi gibime geliyor başka videolarda normal. Telefonumdan falan baktığımda bilgisayardaki gibi.

Normal hızda hareket ettirince de var değil mi? Eski bir ekran kaydıma baktığımda nedensizce o şey yok. Gayet normal Mouse'um.
Hızlı hareket ettirince görünmüyor. Ayarlarda 144 Hz seçili mi?

Su secenegi kontrol ettiniz mi?

Dosya Ekleri

• Fare.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…