Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?O kadar detaya girmeye gerek var mı bilemedim. Artıladım.
Daffy Duck
Üstün
Fare Teknik Servisi diye kategori açılırsa klavye ve diğer donanımlara da açılmalı bence. Tek tek açmak yerine genel olarak "Donanım Teknik Servisi" gibi bir kategori açılabilir.
Ali De Niro
Üstün
Bu gibi durumlar için ''Teknik Destek'' kategorisi altında konu açabilirsiniz. Her ekipmana tek tek teknik destek kategorisi oluşturmaya bence gerek yok.
erdym
Üstün
Fare teknik servisi diye kategori açılırsa klavye ve diğer donanımlara da açılmalı bence. Tek tek açmak yerine genel olarak "donanım teknik servisi" gibi bir kategori açılabilir.
Bence de bu daha mantıklı bir seçenek yoksa bu sefer biri benim projeksiyonum için niye kategori yok da diyebilir.
Smmmhunter
Üstün
Her donanım için teknik destek açılırsa iyice salı pazarına döner. Teknik destek hepsi için yeterli. Zaten forumda o kadar fazla konu açılmıyor. Gözden kaçması veya arada kaynaması zor.
Teknik destek kategorisi yeterli.
SF26
Üstün
O zaman ekipman kategorisindeki tüm teknik destek konuları oraya taşınmalı.Bu gibi durumlar için ''Teknik Destek'' kategorisi altında konu açabilirsiniz. Her ekipmana tek tek teknik destek kategorisi oluşturmaya bence gerek yok.
Raporlayabilirsiniz.O zaman ekipman kategorisindeki tüm teknik destek konuları oraya taşınmalı.
Ekipmanlar için ayrı ayrı teknik destek kategorilerine gerek yok. Birine açılsa diğerlerine de açılması gerekiyor. Çok karışık ve gereksiz olur.