S Screus2 Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 26 Beğeniler 2 3 Nisan 2025 #1 Hostinger sitesinden domain aldım. Verdiyen sitesinden domain alsam aldığım domaini kullanabilir miyim?
Hostinger sitesinden domain aldım. Verdiyen sitesinden domain alsam aldığım domaini kullanabilir miyim?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 3 Nisan 2025 #2 Kullanabilirsin ki ben öyle yapıyorum. Hostingim farklı Domain aldığım adres farklı.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 4 Nisan 2025 #3 Screus2 dedi: Hostinger sitesinden domain aldım. Verdiyen sitesinden domain alsam aldığım domaini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Hostingin nameserver sunucularını domain aldığınız firmanın ilgili alanına yazarsınız, sorun olmaz.
Screus2 dedi: Hostinger sitesinden domain aldım. Verdiyen sitesinden domain alsam aldığım domaini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Hostingin nameserver sunucularını domain aldığınız firmanın ilgili alanına yazarsınız, sorun olmaz.