Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 12 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar, şu anda hem Steam'de hem de Epic Games'te Ubisoft oyunları indirimde lakin benim kalıma takılan birkaç soru var: Bu oyunları farklı platformlardan alınsa da Ubisoft'un kendi başlatıcısından oyunları indirmek mümkün mü? Ubsioft Connect, kullanılmaya değer mi? Steam veya Epic'ten alınan oyunlar Ubisoft hesabında olur mu?
Arkadaşlar, şu anda hem Steam'de hem de Epic Games'te Ubisoft oyunları indirimde lakin benim kalıma takılan birkaç soru var: Bu oyunları farklı platformlardan alınsa da Ubisoft'un kendi başlatıcısından oyunları indirmek mümkün mü? Ubsioft Connect, kullanılmaya değer mi? Steam veya Epic'ten alınan oyunlar Ubisoft hesabında olur mu?
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.146 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 12 Aralık 2025 #2 Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlar, şu anda hem Steam'de hem de Epic Games'te Ubisoft oyunları indirimde lakin benim kalıma takılan birkaç soru var: Bu oyunları farklı platformlardan alınsa da Ubisoft'un kendi başlatıcısından oyunları indirmek mümkün mü? Ubsioft Connect, kullanılmaya değer mi? Steam veya Epic'ten alınan oyunlar Ubisoft hesabında olur mu? Genişletmek için tıkla... 1. Evet. 2. Duruma göre değişir 3. Evet.
Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlar, şu anda hem Steam'de hem de Epic Games'te Ubisoft oyunları indirimde lakin benim kalıma takılan birkaç soru var: Bu oyunları farklı platformlardan alınsa da Ubisoft'un kendi başlatıcısından oyunları indirmek mümkün mü? Ubsioft Connect, kullanılmaya değer mi? Steam veya Epic'ten alınan oyunlar Ubisoft hesabında olur mu? Genişletmek için tıkla... 1. Evet. 2. Duruma göre değişir 3. Evet.
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 12 Aralık 2025 #3 1. Mümkün ama aldığın platform da açılacak/çalışacak. 2. Ben yavaşlığı yüzünden tercih etmiyorum ama evet kullanışlı. Kullanıcıya göre değişir. 3. Olur.
1. Mümkün ama aldığın platform da açılacak/çalışacak. 2. Ben yavaşlığı yüzünden tercih etmiyorum ama evet kullanışlı. Kullanıcıya göre değişir. 3. Olur.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 12 Aralık 2025 #4 @ircoas, @Rav3nnd, sağ olun ve kusura da bakmayın. Cahiliz yani bu konularda falan.