Farklı sitelerdeki Gulikit KingKong3 Max, aynı ürün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
  • Etiketler Etiketler
    gamepad ürün

5008

Uzman
Makaleler
1
Bu ürünün geçenlerde önerildiğini gördüm ve ergonomi olarak Xbox'a benzemesi sebebiyle bayağı hoşuma gitti. Öneren kişi Connectgame'den önermiş ama daha ucuza başka yerde bulunca anlam veremedim. İsimleri aynı olsa bile üretim farklılığı gibi bir durum mu var acaba?

Evet aynı ürün hocam.

8BitDo Ultimate Bluetooth'u 2000 TL civarına satabilirsem satıp geçeyim diyorum, piyasa hakkında pek bilgim yok şu an net fiyatı ilerde düşünürüm. Daha iyi bir seçenek var mı? 8BitDo'nun ergonomisini, buton kalitesini, düşük polling rate'ini pek beğenmediğimden değiştirmeyi düşündüm. Gulikit de bu konularda iyi duruyor ama malzeme kalitesini bilemiyorum. Ne dersin?

Ben gamesir cyclone 2 seviyorum açıkçası ve kendim de kullanıyorum. Gulikit kk3 max da yeterince kaliteli bir kontrolcü. Bu ikisi arasında seçim yapın kesinlikle. Artılarını ve eksilerini reddit ve YouTube incelemeleri ile değerlendirebilirsiniz.

Bütçe arttırsak daha iyisi çıkar mı? Özellikleri fena değil gibi ama tasarımı bana hiç gitmedi. Düz siyah sade bir kol işime gelir.

Flydigi vader 4 pro var çıkabilirseniz. Whatgeek üzerinden alırsanız daha ucuza gelir.

Hem bütçeyi aştı hem de yurt dışıyla uğraşasım yok. Almaktan vazgeçeceğim galiba, ilerde bakarım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…