• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Farklı zaman aralıklarında yazılan mesajları otomatik olarak birleştirmeme ayarı herkese açık olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 608
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Esenlikler,

Bahsettigim sey ornek olarak 1 saat once yazdigim bir mesajin altina, herhangi bir yeni mesaj atilmadiginda ben tekrar mesaj atarsam attigim mesaj eski mesaj ile birlesiyor.

Gordugunuz uzere, mesaji 01:01 saatinde atmis olup, attigim yeni mesaj direkt o mesajla birlesiyor ve "Son duzenleme: Az once" olarak gosteriyor. Bildigim kadariyla XF'in boyle bir ayari olmali. Sadece yetkili kisilere degil de, biz kullanicilara da acilabilmesi tarafindayim.

Artı 27 Eksi
Cozum mesajinin kaybolmasini azaltmak adina diger mesajlardan ayrilip cozum olarak isaretlenebilir. @Enes3078 hocam moderasyonun uye mesaji ayirma yetkisi var mi? Varsa cozum normal mesaja karismis konularda ayirmak adina bu veya benzeri sistem getirilebilir mi?

Ekleme degil ki bu hocam, konudan tamamen bagimsiz bir ek bilgi.

Konudan bağımsız değil de önceki mesajdan bağımsız olarak bir çözüm sunmuşsunuz. @Lee Yubin'in dediğiyle aynı durummuş: Çözüm mesajıyla normal mesaj birleşik duruyor. Bu açıdan size hak veriyorum.

... ornek olarak bu mesaja bir ekleme daha yaparsaniz "Son duzenleme: Az once" olarak guncellenecek mesaj. Siz duzenleme yapmiyorsunuz ki, ekleme yapiyorsunuz.

Bahsettiğiniz mesajım için bunu uygun görüyorum. Yaptığım ekleme, düzenleme niteliğinde olmuş olurdu.

Arada bir mesaj vardı ve silindiği için böyle gözüküyor. Yöneticilerin de böyle bir seçeneği yok yani.

Arada bir mesaj olamaz cunku ornegini verdigim mesaj uyelere kilitli. Yoneticilerin oyle bir secenegi var, bir tane daha ornek atayim.

Eki Görüntüle 42838

Bu örneğinizde aralarda mesaj var, bilginize. Mesaj numaralarından anlaşılıyor, şimdi gidip kontrol de ettim. 46'ncı mesaj, 45'inciye cevap niteliğinde.

Tabii bu, ilk örneğinizi yanlışlamıyor.

Evet onu gormemisim, belki bot otomatik oyle yapiyordur cunku Recep Baltas'in o konuya mesaj yazdiginda bizzat ben de konudaydim, ek bir mesaj yoktu.

Evet bu konu biraz sıkıntılı, aylar önce açmışsın konuyu örnek veriyorum bir şeyi değiştirdin onu yazacaksın son mesaja gidiyor okuyan anlamıyor.

Desteklediğim öneri.
Ben de bir örnek vereyim:
Bu konumda paylaştığım bilgileri güncellemek ve sıcak servis edebilmek adına, ana konu olarak belleyip gelişmeleri buradan paylaşmak istemiştim.
Ancak mesajlar üst üste bineceği ve konu uplanmayacağı için yapamadım, taptaze konu; kotasını az ve yetersiz bilgiyle maalesef doldurmuş oldu.
Son düzenleme tarihi çıkınca güncelliği belli olurdu evet, ancak kimse görmedikten sonra pek de bir faydası olmuyor. Konuyu da 100 kere öne çıkarmanın manası yok.

Öneriye gelince, bazı yeni hesaplar spam halinde yapabilir ancak 30 saniye bekleme süresi olacak. Bunu takmayan kullanıcılarda olacak elbette, bu da modlara fazla iş yükü bindirecek. Ancak bu gibi kötüye kullanımlarda rapor sistemi bunun için var.

XF'da var bu özellik evet, hatta resmi forumda da kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…