Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bahsettigim sey ornek olarak 1 saat once yazdigim bir mesajin altina, herhangi bir yeni mesaj atilmadiginda ben tekrar mesaj atarsam attigim mesaj eski mesaj ile birlesiyor.
Gordugunuz uzere, mesaji 01:01 saatinde atmis olup, attigim yeni mesaj direkt o mesajla birlesiyor ve "Son duzenleme: Az once" olarak gosteriyor. Bildigim kadariyla XF'in boyle bir ayari olmali. Sadece yetkili kisilere degil de, biz kullanicilara da acilabilmesi tarafindayim.
Cozum mesajinin kaybolmasini azaltmak adina diger mesajlardan ayrilip cozum olarak isaretlenebilir. @Enes3078 hocam moderasyonun uye mesaji ayirma yetkisi var mi? Varsa cozum normal mesaja karismis konularda ayirmak adina bu veya benzeri sistem getirilebilir mi?
Konudan bağımsız değil de önceki mesajdan bağımsız olarak bir çözüm sunmuşsunuz. @Lee Yubin'in dediğiyle aynı durummuş: Çözüm mesajıyla normal mesaj birleşik duruyor. Bu açıdan size hak veriyorum.
... ornek olarak bu mesaja bir ekleme daha yaparsaniz "Son duzenleme: Az once" olarak guncellenecek mesaj. Siz duzenleme yapmiyorsunuz ki, ekleme yapiyorsunuz.
Bir konuya bir mesaj yazdiginiz zaman, konuya biri daha mesaj atmamissa ve siz uzun bir sure gecmesine ragmen tekrar mesaj atarsaniz attiginiz mesaj daha onceden attiginiz mesaj ile birlesiyor. Ornek olarak:
Enes hoca 2 tane mesaj atmis lakin bu iki mesaj birbiriyle birlesmek yerine iki ayri mesaj olarak gozukuyor. Bizim de bu secenek icin hakkimiz olmali diyorum.
Bu örneğinizde aralarda mesaj var, bilginize. Mesaj numaralarından anlaşılıyor, şimdi gidip kontrol de ettim. 46'ncı mesaj, 45'inciye cevap niteliğinde.
Everest Dağı'ndan daha büyük ve Halley tipi bir "şeytan kuyruklu yıldızı" önümüzdeki haftalarda Dünya'nın yanından geçerken çıplak gözle görülebilecek. Güneşten gelen yoğun ısı tarafından etkilendiği belirlenen 12P Kuyruklu Yıldızı, patlamalar sırasında boynuzlar çıkarması nedeniyle “şeytan...
techolay.net
Bu konumda paylaştığım bilgileri güncellemek ve sıcak servis edebilmek adına, ana konu olarak belleyip gelişmeleri buradan paylaşmak istemiştim.
Ancak mesajlar üst üste bineceği ve konu uplanmayacağı için yapamadım, taptaze konu; kotasını az ve yetersiz bilgiyle maalesef doldurmuş oldu.
Son düzenleme tarihi çıkınca güncelliği belli olurdu evet, ancak kimse görmedikten sonra pek de bir faydası olmuyor. Konuyu da 100 kere öne çıkarmanın manası yok.
Öneriye gelince, bazı yeni hesaplar spam halinde yapabilir ancak 30 saniye bekleme süresi olacak. Bunu takmayan kullanıcılarda olacak elbette, bu da modlara fazla iş yükü bindirecek. Ancak bu gibi kötüye kullanımlarda rapor sistemi bunun için var.
XF'da var bu özellik evet, hatta resmi forumda da kullanılıyor.