• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Farklı zaman aralıklarında yazılan mesajları otomatik olarak birleştirmeme ayarı herkese açık olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 608
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Esenlikler,

Bahsettigim sey ornek olarak 1 saat once yazdigim bir mesajin altina, herhangi bir yeni mesaj atilmadiginda ben tekrar mesaj atarsam attigim mesaj eski mesaj ile birlesiyor.

Gordugunuz uzere, mesaji 01:01 saatinde atmis olup, attigim yeni mesaj direkt o mesajla birlesiyor ve "Son duzenleme: Az once" olarak gosteriyor. Bildigim kadariyla XF'in boyle bir ayari olmali. Sadece yetkili kisilere degil de, biz kullanicilara da acilabilmesi tarafindayim.

Artı 27 Eksi
Destekliyorum. En azından 1-2 saat sonra gönderilen mesajlar ayrı olarak gönderilmeli.

Aradaki mesaj silindiği için öyle oldu hocam normalde birleşik çıkıyor.

Yetkililer bir mesaj yazmamış bu konu hakkında, pek sıcak bakmıyorlar galiba. Bence kesinlikle uygulanması gereken bir öneri.

Konunun uplanmamasindan yakinilmista "öne çıkar" butonu var bunun için. Düzenleme yapıp öne çıkarabilirsiniz. Fazla da gerekli değil bence, ekleme yapiyorum diye konuya mesaj spamlayip durabilir üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…