Steam Farming Simulator 22 - 300 TL

Çiftçilik temalı oyunlara ilginiz varsa bakılabilir. Özellikle tam bir Stardew Valley delisi olan @talongod hocamın bu oyunu seveceğini düşünüyorum. Tabii daha önceden deneyimlediyse.

Epic bedava vermişti, alacakların haberi olsun. Kütüphaneyi kontrol etmekte fayda var.

Ben Farming'in yenilerini sevemiyorum ya. Küçücük yüzlerce tarlayla uğraşıyorsun. Bir tarla ekiyorsun para kazanamıyorsunun ve çok kısa sürüyor. Nerede o Farming Sim 15'teki tarlalar.

Stardew Valley'den çok farklı bir deneyim bu. Yanınızda çiftçiliği bilen birisi varsa biz 2.5 günde 30 saat oynamıştık. Zevkli bir oyun.

Birkaç gün önce FS 25 de indirimdeydi, Nays ile 13 dolar civarına geliyordu. Bu 22'nin Co-op'u sorunluydu en son, lobi kurup oynayana kadar canımız çıkıyordu.

Birkaç gün önce FS 25 de indirimdeydi, Nays ile 13 dolar civarına geliyordu. Bu 22'nin Co-op'u sorunluydu en son, lobi kurup oynayana kadar canımız çıkıyordu.
Biz direkt bağlanabiliyorduk sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…