Hiçbir hesap oluşturmadan ekrandaki bilgileri girerek satın alma işlemini gerçekleştirdim. Normalde $22 iken %32 yılbaşı indirimiyle $15'a düşmüş. Vergiyle $18, 653,08 TL ödedim.
Kullanması en rahat oynatıcı GOM. Boşluk tuşu ile duraklatıp oynatmaya devam edebiliyorum. Sağ sol ok tuşlarıyla ileri geri sarabiliyorum. Sol, ctrl sol, shift sol ile kaç dakika geri sarabileceğimi seçebiliyorum. Enter ile tam ekran yapıp eski haline getirebiliyorum. Harflerin üstündeki sayı tuşlarıyla pencere boyutunu ayarlamak, sağdaki sayı tuşlarıyla görüntüyü kaydırmak hoşuma gidiyor.
Windows 11'e ilk geçtiğim zamanlar, Windows Medya Oynatıcı'ya şans verdim ve varsayılan video oynatıcım yaptım ama hiç rahat edemedim. Yukarıda saydığım hemen hiçbir klavye düğmesi işe yaramıyordu. Ek olarak tam ekran yapınca kaydırma çubuğu, üzerinde imleç olsa bile bir süre sonra aşağı doğru kayarak kayboluyordu. Bu da ileri geri sarma işini çok zahmetli hale getiriyordu vs.
Hatta artık Windows Medya Oynatıcı ile müzik bile dinlemiyorum. Çalma listesini ayarlarken şarkıların birbirine girmesi, listenin karışması ve programın kendiliğinden kapanması çok canımı sıktı. Ben de Windows Media Player (Legacy)'a döndüm.