Fatura adresinde mahalle ve sokağın bitişik yazılması sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
  • Etiketler Etiketler
    problem

Thanos

Üstün
Şöyle örnek vereyim: Bilmem ne "mahallesiceyhan" bu şekilde bitişik yazılmış, herhangi bir problem teşkil eder mi? Ben bitişik yazmamıştım adres kısmına ama onlar e-fatura kısmından baktığımda tırnak içine aldığım şekilde sadece 1 alanda böyle 1 kelimeyi bitişik yazmışlar, bir problem olur mu, herkese böyle mi kesiyorlar faturayı? İncehesap kesti, biraz pimpiriğim, aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
İfadeler: 683
Problem olacağını sanmıyorum.

Yaratmaz, eksik bilgi olduğunda bile yaratmıyor bazı durumlarda. En kötü; telefon numarası var, oradan iletişime geçerler.

Problem olacağını sanmıyorum.

İncehesap'tan ilk kez alışveriş yapıyorum ondan biraz pimpiriğim ve yorum için teşekkürler bu konu için incehesapa ayrı olarak sorumuda ilettim.

Yaratmaz, eksik bilgi olduğunda bile yaratmıyor bazı durumlarda. En kötü; telefon numarası var, oradan iletişime geçerler.

Yok hocam sorundan değil de yanlışmı yazdılar acaba diyeceğim lakin hem teslimat adresinde hem de fatura adresinde bitişik yazmışlar sistemleri izin vermiyor sanırım hata olsa iki yerde de aynı şekilde bitişik yazmazlar diye düşünüyorum ama İncehesap faturası olan biri yorum yaparsa daha çok aydınlanırım yorum için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…