Turkcell Faturasız kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 691
  • Etiketler Etiketler
    mobil turkcell

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar, 2001 yılından beridir aynı numarayı ve aynı hat Turkcell faturasız kullanıcısıyım.

Konu hakkındaki sorularım:

Turkcell faturasız kullanmaya devam mı etmeliyim?
Turkcell faturalıya mı geçmeliyim?
Vodafone operatörüne mi geçmeliyim?

En ucuzdan en pahalıya Turkcell uygulamasında çıkan Turkcell faturasız fiyat listesini paylaşıyorum:
  1. 250 MB: 150 TL
  2. 2 GB: 180 TL
  3. 4 GB: 210 TL
  4. 8 GB: 240 TL
  5. 12 GB: 270 TL
  6. 16 GB: 300 TL
  7. 20 GB: 330 TL.
  8. 24 GB: 360 TL.
  9. 34 GB: 440 TL
  10. 45 GB: 480 TL.
  11. 50 GB: 570 TL.
Silinme süresi: Alındıktan 4 hafta sonra silinecektir.
Tarih: 4.01.2024

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hangi opreratör olsa da faturasız sıkıntı oluyor. Çok fazla yan şeyden ücret çıkartabiliyorlar. Faturalı kullanmak daha mantıklı gibi.

Faturalı kullanmak daha mantıklı, her an fiyat değişebilir ne olduğuyla ilgisiz. Ve bence daha ucuza veren operatörler var daha iyi seçenekleri, Turkcell iyi çekiyor olabilir fakat fiyatları bayağı kazık. 250MB 150TL aynen kanka, interneti madenden buluyorsunuz herhalde.

Kendi ihtiyaçlarını biliyorsundur. O paketler dahilinde en uygun fiyattan sunan operatörü bulup faturalı olarak devam et derim.

Faturalı kullanmak varken Faturasız kullanmak mantıksız geliyor. Yıllardır Faturalı hat kullanıyorum her ay mis gibi otomatik fatura ödeniyor pakette yenileniyor. Faturasız hat gereksiz pahalı. Şiddetle faturalı öneriyorum. Cebinize uygun tarifelerde var zaten.

Ben 1 ay RaHat tarife kullanıyorum sonra tekrar faturalıya geçiyorum çok ucuz tarifeler geliyor.

1 yıl sabit fiyatla faturalı kullanmak daha iyidir.
Müşteri hizmetlerine danışıp paket önerisi isteyebilirsiniz.

Faturasız mantıklı değil. Bir akrabam uzun süredir faturasız kullanmıştı, fiyatları çok yükseldiği için faturalıya geçmeye karar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…