Türk Telekom Faturasızlar için hotspot paketleri var mı?

11100

Becerikli
Merhaba eylül'ün 20'sinde Turkcell'den Türk Telekom'a geçmiştim. 3 ay alabileceğim yeni gelenlere özel hoş geldin 50 GB paketiyle geçtim TT'ye. 3 ay alabileceğim paket gelecek ay alınca bitiyor. Turkcell'de iken de faturasızdım onun uygulamasında hotspot paketleri vardı. TT de uygulamasında hotspot tarzı paket göremedim sitesinde de detaylı olmasa da baktım ama bulamadım. Acaba TT'de faturasızlar için hotspot tarzı paketler var mı? Telefonumdan mobil veri paylaşımını açıp laptopumda oyun oynamayı ya da Single oyun falan indirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu olabilir mi acaba? Tam bilmiyorum TT'yi.

Bakayim hocam teşekkürler cevabiniz icin.

Hocam baktım. Daha önce gormustum bu ve benzeri cep magnet paketleri. Bunları kullanabilmek için tarife değiştirmek gerekiyor. Tarife nasıl değiştiriliyor, ayrıca eski tarifeye dönülebiliyor mu, ekstra ücretleri var mı varsa ne kadar bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bunları kullanabilmek için tarife değiştirmek gerekiyor. Tarife nasıl değiştiriliyor, ayrıca eski tarifeye dönülebiliyor mu, ekstra ücretleri var mı varsa ne kadar bilmiyorum.
Müşteri hizmetini ara sor bi'.
Bende yakın zamanda TT geçeceğim. Bana da lazım böyle hotspot paketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…