Favori kesimi için kılavuz cetvel önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paper.C
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 112
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Makaleler
1
Aynada bakarak favorilerimi kendim kesiyorum ama bazen hizalarının tam olarak aynı olmadığı hissine kapılıyorum. Bana bir çeşit kılavuz lazım önce favori boyunu işaretleyip sonra eşit kesmek için. Biraz internette ürünlere baktım fakat aradığımı bulamadım bir türlü. Önerileriniz çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler.

Geleneksel tıraş meraklısı olarak; kulak deliğinin ortasını referans alarak kesiyorum. Bu tarz bir hesaplama işinize yaramaz mı?

Kredi kartı veya ince sert bir tarak da cetvellerin yaptığı işin aynısını yapar. Kartı aynadan bakarak kulağının belli bir noktasına hizalayıp dümdüz daya, altta kalan kılları kazı gitsin.

Resimdeki hesaba göre kesiyorum zaten. 2 numara olan kısımdan. Tarak koyuyorum sonra biraz alttan makine ile çiziyorum. En son kalanını jilet ile temizliyorum oluyor. Benim demek istediğim cetvel tarzı bir ürün olsa daha kolay olacağını düşünüyorum bu işlemin. Gözlerimiz önde olduğundan dolayı tam yanları göremiyoruz. İşte yan aynası veya telefon kamerası vs ile bir yere kadar diye düşünüyorum. Amaç kolaylık sağlamak. Yoksa kabasını yan aynaya vs bakmadan yine kesiyorum el alışkanlığıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…