Faz değişimli termal macun önerisi

mutlupide 5

Başarılı
Makaleler
1
PTM7950'yle Helios V2'nin stokları yok, Phase Sheet epey pahalı geldi ve Ice Dragon Kryo Sheet'e de kötü diyorlar. Thermal Grizzly'nin başka pedleri de var ama onlar karbon bazlıymış ve laptoplara önerilmiyormuş. Başka bir şey önerebilir misiniz, yoksa stok mu beklemem gerek? 2. el düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@mutlupide, Ice Dragon Kyrosheet modeline kim kötü diyor? Bir çok farklı cihazda uyguladık. Benim Victus 16 cihazıma bile 4 defa farklı zamanlarda uygulandı. Memnunum, herkese de öneriyorum. Kulaktan dolma bilgi verenleri dinlemeyin.

@kompetankedi

Reddit'de gördüğüme eminim başka nerde gördüm hatırlamıyorum. PTM'le Helios kadar iyi midir yoksa stok beklemeye değmez mi?

Reddit'de gördüğüme eminim başka nerde gördüm hatırlamıyorum. PTM'le Helios kadar iyi midir yoksa stok beklemeye değmez mi?
Onlar kadar iyi değil ama stok beklersen kışı görebilirsin. Uzun zamandır stok yok.

Onlar kadar iyi değil ama stok beklersen kışı görebilirsin. Uzun zamandır stok yok.
O zaman başka seçenek de yok anlaşılan. Zaten soğutması harika olmasa da olur önemli olan uzun ömürlü olmasu çünkü uğraşamam şimdi her yıl termal macun değiştirmeye. Toz yüzünden de olabilir ama şu an laptop öyle ısınıyor ki CS2 bile kasmaya başladı ve alalı 9 ay falan oldu.

Pumpout'u önleyeceği için her türlü uzun ömürlü olur. Yüksek ihtimalle tozdan dolayı ısınıyordur, fabrika çıkışlı macun pumpout yapmıyor genelde.

Thermal Grizzly PhaseSheet satın aldım ben RTX 5080 için. IceDragon' dan da memnunlar. Marka takıntım var ben PhaseSheet aldım ama ciddi fiyat farkı var. Ben 900 TL' ye almıştım. Kara borsada 1600 TL olmuş.

Ben şahsen satışını da yapmış biri olarak PTM7950 gibi bir ürün görmedim. Temin edemiyorum şuan, hala mesaj atıyorlar almak için. Memnun kalıp özel teşekkür eden müşterim bile var.

Her gün alttaki gibi Allah razı olsun mesajları atıyorlar bana alanlar

Dünya kupasına bakan Neymar gibi kaldım ben de ama yapacak bir şey yok herhalde. Ice Dragon Kryosheet ile arasında ne kadar fark olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…