Fazeon kasa fanları zorlanarak dönüyor

burakhan0611

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, yaklasık 6 ay önce dizdiğim sistem var. Kendim topladım, Fazeon kasa. Kasadaki fanlar ve kontrolcü de kasadan cıkan. Bunlar son 2 gündür PC'yi açtıgımda fanların bazıları, hepsi, 2'si veya 1 tanesi dönmeye çalışıyor da dönemiyor gibi, düşük voltaj gibi veya takılıyor gibi ama ölçü aleti ile kontrolcünün cıkısını ölçtüm, sorun yok ve fanları elimle çevirdim veya üfledim dönüyor. Aç kapa yapıyorum veya kontrolcüyü besleyen kabloyu sök tak yapıyorum düzeliyor, problem neyle ilgilidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde ekran kartı ram sıvı sogutucu kasa fanlarının argb ler programdan kontrol şimdi birde kontrolden cıkmaya başladı rasgele yanıyor normal çalışmasına dönene kadar 1 fotoda 4 fan çalışmıyor 2. fotoda fanlar komple duruk 1 tane fan farklı renk canı sıkıldı galiba 3.de hepsi dönüyor ve argbler haberleşmiş 4.de ekran kartının argbler yanmadı mesela böyle saçma bir durum var

Dosya Ekleri

• 1.webp
    169,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.webp
    134,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 3.webp
    116,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 4.webp
    136,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…