Arkadaşlar boyumu bilmiyorum ama 1.75'ten uzun olduğumu düşünüyorum. Maalesef 90 kiloyum. Zayıflama durumum ise yok gibi bir şey, açıkta kaldım tekrar kütüphaneye yazıldım. Yani sabah saat 10'dan akşam 9'a kadar falan oturuyor olacağım. Obez değil ama fazla kilolu statüsündeyim. Bu durumdan dolayı epey çirkin hissediyorum. Neler yaparsam biraz daha yakışıklı hissederim? Saç stili olur, giyim olur önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar boyumu bilmiyorum ama 1.75'ten uzun olduğumu düşünüyorum. Maalesef 90 kiloyum. Zayıflama durumum ise yok gibi bir şey, açıkta kaldım tekrar kütüphaneye yazıldım. Yani sabah saat 10'dan akşam 9'a kadar falan oturuyor olacağım. Obez değil ama fazla kilolu statüsündeyim. Bu durumdan dolayı epey çirkin hissediyorum. Neler yaparsam biraz daha yakışıklı hissederim? Saç stili olur, giyim olur önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Kilo dağılımın ile alakalı çene hattın kilondan fazla gözükmüyorsa aslında yakışklı olsan bile çirkin gözükebilirsin, yüzde en önemli şeylerden biri çene hattıdır. Saçını istersen mükemmel yap ama bahsettiğin şey zor olur. Kiloda zorluk yaşadığını belirtmişsin ama kilo vermeden bahsettiğin şey gerçekten aşırı derecede zor. Kilo vermeye özen göster kalori açığı oluştur ve olabildiğince hareket et. Yavaş da olsa sonuç alacaksın. Kilo vermek hızlı bir şey değil, kilo verme sürecinde daha koyu renkli ve bol kalıp giyinip saçınla da biraz uğraşsan bu süreçte öz güven eksikliğini en aza indirgeyebilirsin ama bunlar hayatının sonuna kadar yeterli olmaz maalesef. Özgüvenli olup yakışklı olduğunu görmek istiyorsan kilo vermen gerekir hiçbir zaman geç değil unutma, sağlık açısından da olumlu olacak senin için.
Saç stili konusunda kuaförün çok önemli. Yüz hatlarındaki kiloyu çok göstermeyen bir stilde uzun kısa ya da orta uzun şeklinde bir saç kesimi yapmalı, dış görünüm olarak kıyafetlerde açık renk ve slim fit kesimlerden uzak durmalısın. Oversize regular fit tarzı biraz bol kesim koyu renk kıyafetler giymelisin, ayakkabıda ise numarasına göre kalıbı küçük gösteren meteryal kullanmalısın. Üzerine bir de kişisel olarak dışarıya tavrın biraz naif olursa seni görenlerin tanıyanların aklında kilolu olarak kalmazsın. Son olarak kendini psikolojik olarak kilolu görme ve kendini sev. İmkanın varsa herhangi bir hastalığın yoksa kilo vererek daha sağlıklı bir vücuda sahip olmaya çalış.
Kilolu bireyler ben de dahilim internetde regular fit giyim olarak kilolu bireyler için iyi diyordu kiloyu biraz da olsa kapatabiliyor. Saç stili de tipine bağlı hocam hangi yüz şekline sahipsen internetten bakıp beğenmen gerekir.
Asıl sorunun dışına çıkmış olacağım ama kilo verememe durumu bahaneden ibaret bir durum. Sadece kalori açığı sağlayarak bile olsa yavaş da olsa yıl sonuna kadar çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. İnternetten boy, kitle indeksini öğrenip yapay zeka kullanarak kendine uygun bir liste çıkarabilir ve buna uyum sağlayarak belirttiğim gibi iyi sonuçlar alabilirsin.
Giyim olarak siyah kıyafetler olduğunuzdan daha zayıf gösterir. Ancak tam bedeninizde almalısınız yani ne yapışsın ne de çuval gibi olsun tam bedeninde al, saç olarak tas kafa tıraşı olma yeter bence, yanlar 0 olmasın kesinlikle. Kilo verememe diye bir kesinlik olmaz bence ya az yemeden kısıp hareket yapsan mesela kütüphaneye bir anda zayıflamazsın ama kasların açılır biraz toplanırsın en iyi spor yürüyüştür, yazdan önce bayağı göbek vardı bende yürüyüş yaptım dershaneye mesela Full yürüdüm veya çoğu yere motora binmemeyi tercih ettim spor için. Bayağı göbeğim gitti yani bende 90 kiloyum boyum 1.85 ama yine yağlı bir insanım hani vücudumda orantılı değil ancak en azından kaslarım açıldı daha elastik hissediyorum kendimi. Tarz olarak zincir tarzı kolye alabilirsin, koluna veya metal kordon bir saat + bileklik yakışabilir. Sakal bırakabilirsin eğer düzenli çıkıyorsa.
Kilolu biri ne yakışıklı ne de güzel olması mümkün değil. Sınavına odaklan, tipine takılma, kimsenin umurunda değil. Tipin kütüphanedeki kimsenin umurunda değil, kütüphanede rahat takıl, sınavı kazan ve spora git; yağlardan kurtul.
Kilolu biri ne yakışıklı ne de güzel olması mümkün değil. Sınavına odaklan, tipine takılma, kimsenin umurunda değil. Tipin kütüphanedeki kimsenin umurunda değil, kütüphanede rahat takıl, sınavı kazan ve spora git; yağlardan kurtul.