Fazla kiloluyken nasıl yakışıklı olunabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 373
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Hocam dalga geçerler falan diye tırsıyorum.

Hocam, kaç yaşınızdasınız Allah aşkına? Aynanın karşısına geçin ve bir bakın. Neden dalga geçsinler? Asosyal olmayın, içinize kapanmayın; yoksa ileride psikolojik ilaç bağımlısı olabilirsiniz, bu sorunlar devam ederse.

Konu tipse ben normalin dışında çirkinin bile az olacağı insanlar tanıyorum. Bir gün bile yanımda o çocukların tipi ile ilgili bir şey denmedi. Sizinle dalga geçecek birisi varsa, yakışıklı olsanız bile dalga geçer. Yani tipinizin hiçbir önemi yok. Lisede değilsiniz artık; kütüphaneye gidip bir şey yapan bir adam, tipinizle dalga geçecek kadar aptal değildir. Öyle birisi kütüphanenin yanından bile geçmez.

Ben evin arkasındaki AVM'ye şort ve terlikle gidip silgi falan alıyorum, saçım başım dağınık; kimse bana bakmıyor, bir şey de demiyor. Hayatı bu kadar ciddiye almayın; hayat ciddiye alınacak bir şey değil, ne hayat ne de içindeki insanların fikirleri. Kütüphanede siz çalışırken elemanın birisi gelip ne çirkin birisin falan mı diyecek? Yok, demeyecek. Birisi dalga geçerse indirirsiniz bir tane suratına.

Kalori hesaplamasında 95 kilo 184 ben için 2800 kcal diyordu 2000i 2 hafta neredeyse geçmedim Max 1 kilo ya verdim ya da veremedim ayın 11i ne de dahiliyeden randevu aldım oradan endokrin küçükken 6 7 sene önce insülin yüksekti bende hala devam ediyor galiba o zaman şeker yükleyeceklerdi yaptırmadık şimdi bakınacağım arkadaş ta öyle yapabilir.

Bazı insanlar cidden doğuştan kilolu oluyor isteselerde ciddi yağ kaybedemiyorlar tekrar çıkıyorlar hemen. Hiç tavsiye etmem ancak son çare olarak mide ameliyatı düşünülebilir.

Hocam dalga geçerler falan diye tırsıyorum.

Kimse gelip durduk yere seninle dalga geçmez merak etme sen kendine odaklan başkalarına odaklanırsan ne mantel sağlığın iyi olur neden sınavdaki başarın şu an önemli olan kariyerin hayatın düzene girdiğinde yavaş yavaş kilo verir gül gibi hayat yaşarsın fazla taklma insanları bırak konuşsunlar konuşanlar senden kat ve kat aciz insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…