Instagram Fazla RAM harcıyor

Merhaba,
Bir sürü sekme açıyorum belki ve onlarda bile bu kadar toplam olmadı.
Neden bu kadar çok RAM tükettiğini anlamıyorum.
Instagram ile ilgili bir eklenti de kurulu değil.
Instagram'a girdiği anda işlemci fanları ve RAM çok fazla çalışıyor.
Saçma bir şekilde bunun neden olduğunu anlayamadım.
Bu sorunu nasıl çözeriz?
Teşekkürler.

Sorun büyük ihtimalle medya kaynaklarından dolayı çünkü; Instagram'da bir ton görsel var. Aynı etki YouTube'da oluyor mu? Belki sorun tarayıcının medya işleme katmanında veya ağ bağlantında ama başka neden olabilecek sorunlardan biride RAM miktarının az olmasıda etkiler

IG Web'de sacma bellek sizintilari var. Boyle yapiyor arada. CTRL + F5 yapin, genelde sorunu cozuyor. Tabii biraz takildiktan sonra tekrar yapabiliyor. Klasik Meta slop maalesef.

Reels sekmesinin bu bellek sizintilarini daha cok yaptigini fark etmistim, DM kismi bu sorunlari yapmiyor niyeyse.

Youtube anlamında çok fazla sekme grubu ile çalışıyorum.
Hiç bu kadar büyük Ram harcamıyorlar. Harcadığında da birden tepki vermiyor fan ve işlemcim.

Çoğunlukla arama motoru ile site:instagram.com kullanarak aramalar da yapıyorum. Bazen hızlı ve pratik çözümler için kullanıyorum. Artık kullanamamaya başladım. Çok dikkatimi çekiyor bu kadar işlemci harcaması ve fanların o kadar hızlı dönmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…