CS 2'den kastığım 15 dolar bakiyem var. FC 24 şu an 14 dolara düşmüş, alınır mı? Arkadaşlar yoksa daha iyi ne alabilirim, öneriniz var mı? 

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pek mekaniklerini beğenmedim. Ama kariyer modu zevkli.
Hocam alternatif ne önerebilirsiniz peki kaliteli yapım. 15 dolar bütçem.oda bedava bütçem.
![]()
Şahsen FIFA 23 daha hoş gelmişti bana. Veya 1 ay Game Pass alıp ikisini de deneyebilirsiniz. Hangisini beğenirseniz onu alırsınız. Ama FC24'ün indirimi yarın bitiyor. FIFA 23'ü beğenirseniz kod olarak alabilirsiniz.
Hocam futbol oyunu seviyorsan en iyisi bu. Pesçi tayfa UFL diye tutturdu tutturdu UFL balon çıktı. Oynanışta sorun yok kötü yorumların geneli aynı sistemin kullanılmasından kaynaklanıyor. Dinamikleri vs.Çok kötü diyorlar yorumlarda hep o kafamı karıştırıyor.
Ben Game Pass ile oynuyorum yaklaşık 4-5 gündür. Futbolla aşırı ilgili olmamama rağmen çok zevkli bence. Oyun da kötü değil yani ben bariz bir kötülükle karşılaşmadım. Alabilirsiniz bence fiyat uygun. Kariyer modu da keyifli bayağı.
Hocam futbol oyunu seviyorsan en iyisi bu. Pesçi tayfa UFL diye tutturdu tutturdu UFL balon çıktı. Oynanışta sorun yok kötü yorumların geneli aynı sistemin kullanılmasından kaynaklanıyor. Dinamikleri vs.
Satın al yarım saat oyna zaten beğenmezsen oyunu iade eder paranı alırsın.
Alışırsın zamanla. Ben mesela genellikle kariyer modu oynuyorum. Takım kurup, takımın antrenörü oluyorum. Keyifli oluyor.Seviyorum bayağı zevkli oluyor ama pek de oynayamıyorum PS 2 de çok oynadım hiç alışamadım ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.