FC 2024, 14 dolara alınır mı?

Hocam alternatif ne önerebilirsiniz peki kaliteli yapım. 15 dolar bütçem. :D oda bedava bütçem. :D

Şahsen FIFA 23 daha hoş gelmişti bana. Veya 1 ay Game Pass alıp ikisini de deneyebilirsiniz. Hangisini beğenirseniz onu alırsınız. Ama FC24'ün indirimi yarın bitiyor. FIFA 23'ü beğenirseniz kod olarak alabilirsiniz.

Şahsen FIFA 23 daha hoş gelmişti bana. Veya 1 ay Game Pass alıp ikisini de deneyebilirsiniz. Hangisini beğenirseniz onu alırsınız. Ama FC24'ün indirimi yarın bitiyor. FIFA 23'ü beğenirseniz kod olarak alabilirsiniz.

Hocam şu an için cebimden oyuna para vermemem vallahi.

Çok kötü diyorlar yorumlarda hep o kafamı karıştırıyor.

Ben gamepass ile oynuyorum yaklaşık 4-5 gündür. Futbolla aşırı ilgili olmamama rağmen çok zevkli bence. Oyun da kötü değil yani ben bariz bir kötülükle karşılaşmadım. Alabilirsiniz bence fiyat uygun. Kariyer modu da keyifli bayağı.

Çok kötü diyorlar yorumlarda hep o kafamı karıştırıyor.
Hocam futbol oyunu seviyorsan en iyisi bu. Pesçi tayfa UFL diye tutturdu tutturdu UFL balon çıktı. Oynanışta sorun yok kötü yorumların geneli aynı sistemin kullanılmasından kaynaklanıyor. Dinamikleri vs.

Satın al yarım saat oyna zaten beğenmezsen oyunu iade eder paranı alırsın.

Ben Game Pass ile oynuyorum yaklaşık 4-5 gündür. Futbolla aşırı ilgili olmamama rağmen çok zevkli bence. Oyun da kötü değil yani ben bariz bir kötülükle karşılaşmadım. Alabilirsiniz bence fiyat uygun. Kariyer modu da keyifli bayağı.

Şu an oynamayacağım kütüphanede dursun diyorum çünkü ileride PS 5 kolu bağlayacağım iki tane arkadaşla güzel olur diye düşünüyorum. :D

Hocam futbol oyunu seviyorsan en iyisi bu. Pesçi tayfa UFL diye tutturdu tutturdu UFL balon çıktı. Oynanışta sorun yok kötü yorumların geneli aynı sistemin kullanılmasından kaynaklanıyor. Dinamikleri vs.

Satın al yarım saat oyna zaten beğenmezsen oyunu iade eder paranı alırsın.

Seviyorum bayağı zevkli oluyor ama pek de oynayamıyorum PS 2 de çok oynadım hiç alışamadım ama.

Geri
Yukarı Alt