I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #1 Dediğim gibi, oyunda spiker dili değiştirmeye gelince orası kilitli. Nasıl düzeltebilirim? HKEY_LOCAL_MACHINE ilgili her şeyi yaptım, oyunu onardım fakat yine aynı dilde kalıyor. Oyunu EA'dan oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Dediğim gibi, oyunda spiker dili değiştirmeye gelince orası kilitli. Nasıl düzeltebilirim? HKEY_LOCAL_MACHINE ilgili her şeyi yaptım, oyunu onardım fakat yine aynı dilde kalıyor. Oyunu EA'dan oynuyorum.
Çözüm mortem.dll 25 Ağustos 2024 izzetbaku dedi: Söyler misiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Bi' göz atın.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #21 mortem.dll dedi: Türkçe yapabilirsiniz evet, desteği vardı diye hatırlıyorum. Düzeldi mi spiker? Genişletmek için tıkla... Sizin verdiyiniz kod kalmış böyle oldu. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Türkçe yapabilirsiniz evet, desteği vardı diye hatırlıyorum. Düzeldi mi spiker? Genişletmek için tıkla... Sizin verdiyiniz kod kalmış böyle oldu.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 25 Ağustos 2024 #22 izzetbaku dedi: Sizin verdiyiniz kod kalmış böyle oldu. Eki Görüntüle 77707 Eki Görüntüle 77708 Genişletmek için tıkla... Ben Japonca dilini verdim ama Anlatım dili ne şu an? Artı 0 Eksi
izzetbaku dedi: Sizin verdiyiniz kod kalmış böyle oldu. Eki Görüntüle 77707 Eki Görüntüle 77708 Genişletmek için tıkla... Ben Japonca dilini verdim ama Anlatım dili ne şu an?
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #23 mortem.dll dedi: Hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\EA FC 24 yapmayı unutmuşdum fakat yaptım oyuna giriyorum oyundan atıyor. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\EA FC 24 yapmayı unutmuşdum fakat yaptım oyuna giriyorum oyundan atıyor.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 25 Ağustos 2024 #24 izzetbaku dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\EA FC 24 yapmayı unutmuşdum fakat yaptım oyuna giriyorum oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Onar yapın şimdi. Artı 0 Eksi
izzetbaku dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\EA FC 24 yapmayı unutmuşdum fakat yaptım oyuna giriyorum oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Onar yapın şimdi.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #25 mortem.dll dedi: Onar yapın şimdi. Genişletmek için tıkla... Yaptdım ama oyundan atıyor. mortem.dll dedi: Onar yapın şimdi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Onar yapın şimdi. Genişletmek için tıkla... Yaptdım ama oyundan atıyor. mortem.dll dedi: Onar yapın şimdi. Genişletmek için tıkla...
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 25 Ağustos 2024 #26 izzetbaku dedi: Yaptdım ama oyundan atıyor. Eki Görüntüle 77712 Genişletmek için tıkla... İşlemleri karıştırdınız sanırım. Baştan, temizce yapsak daha iyi olacak gibi. Şimdi oyun ne hatası veriyor da açılmıyor? Artı 0 Eksi
izzetbaku dedi: Yaptdım ama oyundan atıyor. Eki Görüntüle 77712 Genişletmek için tıkla... İşlemleri karıştırdınız sanırım. Baştan, temizce yapsak daha iyi olacak gibi. Şimdi oyun ne hatası veriyor da açılmıyor?
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #27 mortem.dll dedi: İşlemleri karıştırdınız sanırım. Baştan, temizce yapsak daha iyi olacak gibi. Şimdi oyun ne hatası veriyor da açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Şükur oldu Galıba simdi menyu dili Türkce yapsam yine bozulurmu ? Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: İşlemleri karıştırdınız sanırım. Baştan, temizce yapsak daha iyi olacak gibi. Şimdi oyun ne hatası veriyor da açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Şükur oldu Galıba simdi menyu dili Türkce yapsam yine bozulurmu ?
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 25 Ağustos 2024 #28 izzetbaku dedi: Eki Görüntüle 77714 Şükur oldu Galıba simdi menyu dili Türkce yapsam yine bozulurmu ? Genişletmek için tıkla... Bozulmaz, deneyin bakalım bir. Artı 0 Eksi
izzetbaku dedi: Eki Görüntüle 77714 Şükur oldu Galıba simdi menyu dili Türkce yapsam yine bozulurmu ? Genişletmek için tıkla... Bozulmaz, deneyin bakalım bir.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ağustos 2024 #29 Allah razi olsun hocam oldu. mortem.dll dedi: Bozulmaz, deneyin bakalım bir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Allah razi olsun hocam oldu. mortem.dll dedi: Bozulmaz, deneyin bakalım bir. Genişletmek için tıkla...