Onur5217 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 5 Yer Ordu 22 Haziran 2025 #1 Bu mod ile yeni güncellemede Ultimate Team'e eklenen Fenerbahçe ve Galatasaray Retro formalarını, offline modlarda da kullanabileceksiniz. Fenerbahçe forması Alternatif formaya, Galatasaray forması ise Deplasman formasına uyarlanmıştır. (Şort ve sırt numaralarının fontunu ve rengini ayarlayamadım, kusura bakmayın.) İndirme Linkleri Mediafire Google Drive RAR şifresi: retro
Bu mod ile yeni güncellemede Ultimate Team'e eklenen Fenerbahçe ve Galatasaray Retro formalarını, offline modlarda da kullanabileceksiniz. Fenerbahçe forması Alternatif formaya, Galatasaray forması ise Deplasman formasına uyarlanmıştır. (Şort ve sırt numaralarının fontunu ve rengini ayarlayamadım, kusura bakmayın.) İndirme Linkleri Mediafire Google Drive RAR şifresi: retro
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Haziran 2025 #2 Beğenmedim şahsen. Galatasaray biraz olmuş, fakat Fenerbahçe olmamış. Bari bi' arma falan koyulsaydı.
Beğenmedim şahsen. Galatasaray biraz olmuş, fakat Fenerbahçe olmamış. Bari bi' arma falan koyulsaydı.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 22 Haziran 2025 #3 Quezzy dedi: Beğenmedim şahsen. Galatasaray biraz olmuş, fakat Fenerbahçe olmamış. Bari bi' arma falan koyulsaydı. Genişletmek için tıkla... O zamanlar Fenerbahçenin forması bu şekildeydi. Lakin kötü durmuş. Farklı bir sezon tercih edilebirdi.
Quezzy dedi: Beğenmedim şahsen. Galatasaray biraz olmuş, fakat Fenerbahçe olmamış. Bari bi' arma falan koyulsaydı. Genişletmek için tıkla... O zamanlar Fenerbahçenin forması bu şekildeydi. Lakin kötü durmuş. Farklı bir sezon tercih edilebirdi.