Merhabalar
Rush Moduna kesinlikle giremiyorum. Arkadaşlarım tekte oyun bulabilirken ben girebilmek için saatlerce uğraşıyorum. 1 Saatte max 1 ya da 2 rush girebiliyorum. Çözümü olan var mı? nasıl bir yol izlemeliyim? oyunu sildim tekrar yükledim fakat fayda etmedi.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
İnternet Bağlantısını Kontrol Et:
- İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Modem/router'ınızı yeniden başlatmayı deneyin.
- Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, mümkünse kablolu bağlantıya geçin.
2.
Oyun Sunucularını Kontrol Edin:
- Oyun sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Oyun resmi web sitesinden ya da sosyal medya hesaplarından duyuruları inceleyin.
3.
Ağ Ayarlarını Sıfırlayın:
- Ağ ayarlarınızı sıfırlamak için:
- Windows’ta Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.
-
ipconfig /flushdns ve daha sonra
netsh int ip reset komutlarını girin.
4.
Firewall ve Antivirüs Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Güvenlik yazılımlarınızın, oyunun çevrimiçi bileşenlerine erişimini engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın.
5.
Oyun Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Oyun içindeki ayarları kontrol edin ve varsayılan ayarlarla yeniden başlatmayı deneyin.
6.
Oyun Dışı Programları Kapatın:
- Oyunu oynarken arka planda çalışan gereksiz programları kapatın. Özellikle VPN veya farklı ağ araçları varsa bunları devre dışı bırakın.
7.
Patron Modu (Matchmaking):
- Eğer sorununuz Boost veya Patron Modu ile alakalıysa, bu durumda oyunda eşleşme sistemiyle ilgili bir sorun olabilir. Eşleşme sisteminde yaşanan sorunları için geliştirici destek hattına başvurabilirsiniz.
8.
Tekrar Yükleme:
- Oyunu kaldırıp yeniden yüklediğinizi belirtmişsiniz, bu işlemi yaptıktan sonra oyunu güncellediğinizden emin olun. Güncellemeler bazen yazılım hatalarını düzeltebilir.
Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, daha fazla teknik detay sağlayabilir misiniz? Örneğin, kullandığınız platform (PC, Konsol) ve internet hızınız gibi bilgiler yardımcı olabilir.