d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 1 Eylül 2025 #1 YouTube'dan bulduğum bir transfer yamasını yükledim ve galiba EA'in bulutuna yüklendi. Oyuna girdikten bir dakika sonra atıyor. Yükledğim dosyayı silmeyi denedim ama sorun çözülmedi.
YouTube'dan bulduğum bir transfer yamasını yükledim ve galiba EA'in bulutuna yüklendi. Oyuna girdikten bir dakika sonra atıyor. Yükledğim dosyayı silmeyi denedim ama sorun çözülmedi.
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 1 Eylül 2025 #11 Milas dedi: Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Geçici olarak oyununuz Xbox Game Pass ile alındıysa bulut sistemden oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Dump dosyasını paylaşsam yardımcı olur musunuz? Tanıdığınız birisi bu işi bilen biri var mı? @Milas Son düzenleme: 1 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Milas dedi: Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Geçici olarak oyununuz Xbox Game Pass ile alındıysa bulut sistemden oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Dump dosyasını paylaşsam yardımcı olur musunuz? Tanıdığınız birisi bu işi bilen biri var mı? @Milas