rauay

Başarılı
Selam,

3-4 gündür Pass alamıyorum. Çözümü bilen var mı? Her yerden denedim, 920k var coin, banlı falan da değil.

1752515093199.webp

Up

Selam,

3-4 gündür Pass alamıyorum. Çözümü bilen var mı? Her yerden denedim, 920k var coin, banlı falan da değil.

Eki Görüntüle 163334

Up
Premium bilet alma sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Oyun Durumunu Kontrol Et: Oyun sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Bazen bakımlar veya güncellemeler nedeniyle işler durabilir.

2. Bağlantıyı Kontrol Et: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Yavaş veya kopan bir bağlantı işlemleri engelleyebilir.

3. Ödeme Yöntemini Gözden Geçir: Premium bilet almak için kullandığınız herhangi bir ödeme yöntemi (eğer gerekiyorsa) geçerli ve aktif mi kontrol edin.

4. Hesap Durumunu Kontrol Et: Hesabınıza yönelik herhangi bir kısıtlama veya ban durumu olup olmadığını kontrol edin. Bu tür durumlar bilet alımını engelleyebilir.

5. Oyun Kayıtlarını Güncelle: Oyun verilerinizi güncellemek için oyunu kapatıp açmayı deneyin. Ayrıca güncellemeleri kontrol edin.

6. Destekle İletişime Geçin: Sorun devam ediyorsa, oyunun müşteri destek hattıyla iletişime geçerek durumu bildirmeniz faydalı olabilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyin.