Onur Bey

Çalışkan
Ekte resmini eklediğim tuş kombinasyonunu ayarlarda bir türlü bulamadım. Maç hedefleri geliştirmesini seçmeme engel oluyor. "<>+L" kombinasyonu hangi tuşlar? S tuşuna basıp geçtiğimde istediğim maç hefedi seçilmiyor.

2669320_4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekte resmini eklediğim tuş kombinasyonunu ayarlarda bir türlü bulamadım. Maç hedefleri geliştirmesini seçmeme engel oluyor. "<>+L" kombinasyonu hangi tuşlar? S tuşuna basıp geçtiğimde istediğim maç hefedi seçilmiyor.

Eki Görüntüle 172727
Kombinasyonu yapmak için şu adımları izleyin:

1. Kontrol Ayarlarını Kontrol Et: Oyun menüsünde "Ayarlar" kısmına gidin ve "Kontrol Ayarları" bölümünü kontrol edin. Burada hangi tuşların görevi olduğunu öğrenebilirsiniz.

2. Tuş Kombinasyonunu Bul: "<>+L" kombinasyonu genelde sağ analog çubuğu (R) kullanarak bir yönü belirlerken L tuşuna basmanız gerektiği anlamına gelir. Yani sağ analog çubuğu ilgili yöne hareket ettirin ve L tuşuna basın.

3. Deneme: Aşağıdaki adımları deneyin:
- Sağ analog çubuğu istediğiniz yöne hareket ettirin.
- Aynı anda L tuşuna basın.

4. Yardımcı Araçlar: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunun içinde "Yardım" veya "Eğitim" bölümüne giderek kontrol tuşları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

5. Oyun Güncellemeleri: Oyunun en son güncellemeleri yüklü mü kontrol edin. Bazen sorun güncellemelerle giderilir.

Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, Oyun üzerinden destek almayı deneyin veya ilgili forumlarda benzer sorulara bakın.

Kombinasyonu yapmak için şu adımları izleyin:

1. kontrol ayarlarını kontrol et: Oyun menüsünde "ayarlar" kısmına gidin ve "kontrol ayarları" bölümünü kontrol edin. Burada hangi tuşların görevi olduğunu öğrenebilirsiniz.

2. tuş kombinasyonunu bul: "<>+l" kombinasyonu genelde sağ analog çubuğu (r) kullanarak bir yönü belirlerken l tuşuna basmanız gerektiği anlamına gelir. Yani sağ analog çubuğu ilgili yöne hareket ettirin ve l tuşuna basın.

3. deneme: Aşağıdaki adımları deneyin:
- Sağ analog çubuğu istediğiniz yöne hareket ettirin.
- Aynı anda l tuşuna basın.

4. yardımcı araçlar: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunun içinde "yardım" veya "eğitim" bölümüne giderek kontrol tuşları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

5. oyun güncellemeleri: Oyunun en son güncellemeleri yüklü mü kontrol edin. Bazen sorun güncellemelerle giderilir.

Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, oyun üzerinden destek almayı deneyin veya ilgili forumlarda benzer sorulara bakın.

Kontrol edeceğim teşekkürler.