R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 657 Beğeniler 72 13 Aralık 2025 #1 Selam, Series S kullanıyorum. FC 26’da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5’te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var?
Selam, Series S kullanıyorum. FC 26’da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5’te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.870 Çözümler 9 Beğeniler 1.864 13 Aralık 2025 #2 rauay dedi: Selam, Series S kullanıyorum. FC 26’da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5’te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var? Genişletmek için tıkla... Aynı aynı oyun bozuk menüler çöküyor ps5 çıldırtıyor insanı.
rauay dedi: Selam, Series S kullanıyorum. FC 26’da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5’te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var? Genişletmek için tıkla... Aynı aynı oyun bozuk menüler çöküyor ps5 çıldırtıyor insanı.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.719 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 13 Aralık 2025 #3 yusufumm07 dedi: Aynı aynı oyun bozuk menüler çöküyor PS5 çıldırtıyor insanı. Genişletmek için tıkla... rauay dedi: Selam, Series S kullanıyorum. FC 26'da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5'te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var? Genişletmek için tıkla... Series S ile alakalı bir durum yok, EA tembel olduğu için maalesef. Oyun içi akıcı en azından.
yusufumm07 dedi: Aynı aynı oyun bozuk menüler çöküyor PS5 çıldırtıyor insanı. Genişletmek için tıkla... rauay dedi: Selam, Series S kullanıyorum. FC 26'da menüler bana biraz ağır gibi geldi. Series X ve PS5'te de durum böyle mi, yoksa ayarla ilgili bir durum mu var? Genişletmek için tıkla... Series S ile alakalı bir durum yok, EA tembel olduğu için maalesef. Oyun içi akıcı en azından.
Z Zgoen32 Becerikli Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Beğeniler 154 13 Aralık 2025 #4 FC 24'ten beri PC icin konusuyorum durum ayni menüler yavas ve bug dolu oluyordu genelde Konsolla ilgisi yok.
FC 24'ten beri PC icin konusuyorum durum ayni menüler yavas ve bug dolu oluyordu genelde Konsolla ilgisi yok.