alitoprak55

Uzman
Bu aralar futbol oyunlarına sardım. Genelde PES 2013 takılırım arkadaşımla. PS5'de FC 26 var fakat ben bilgisayarda genelde vakit geçiriyorum ve oturma odasına gidip oynamak gerçekten zahmet veriyor. FC 26 %80 indirime girmiş. Sizce alınır mı? Yoksa FC 27'yi mi bekleyeyim?

UT oynayacaksan alabilirsin, zira Ultimate TOTS sonrasi iyi kartlari bile ucuza alip WL'de ciktigi gunden beri oynayanlara yakin kadro dizebiliyorsun. Ama iyi oynamiyorsan satin alma cunku oyunda para kasmak zor, parayi da iyi oynarsan WL sayesinde kasabiliyorsun, WL'de de cok iyi adamlar geliyor.

FC 27 çıktıktan sonra 26'da bir süre veriliyor, o süre sonunda sunucular kapanıyor. Yani alabilirsin, verdiği süre boyunca oynanır. FC 27 indirime girince onu da alırsın. Zamanı geçti diyorlar, şu bakımdan zamanı geçer. Şu an alsan 2 ay sonra belki de şimdiden iyi kartlar çıkmaya başlıyor. Yani UT oynadın diyelim, paket geldi, onları açınca iyi kart veriyor. Ondan sonra sunucular kapanana kadar oynanır. Ben 23 oynarken 24 çıkmıştı ve sunucular 200 gün civarı kapanıyordu. FC 26 çıktıktan 2 ay sonra aldım, indirime girmişti. İyi oyun aslında, momentum vesaire diyorlar da para oyunu maalesef. En iyi oyuncuları da yenersin. En kötü oynayanı da yenersin. Şans mı desek bilemedim.