Detaylar
Kim cevapladı?Gamesir Cyclone 2.
Bütçe?
Ethem Efe
Üstün
Bütçe varsa Gamesir G7 Pro falan alın.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben güncel olarak FC26 oynuyorum Steam'den. Bilgisayara gamepad bağlamak istiyorum, direkt taktığım gibi oyunda çalışacak gamepad önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Elektronik Konu 'Secuzi LIG-3601 gamepad - 1.169 TL'
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick Mat Siyah - Fiyatı, Yorumları
LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick Mat Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Satıcıyı takip edip 50 liralık kuponu alın ve sepette ACIL300 kodunu girin.
Almayan kalmasın
- Peter
- gamepad
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben güncel olarak FC26 oynuyorum Steam'den. Bilgisayara gamepad bağlamak istiyorum, direkt taktığım gibi oyunda çalışacak gamepad önerir misiniz?
Fantech EOS Pro II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bütçe söylemeden net bir ürün önermek doğru olmaz. Tak çalıştıra gelince Steam'in gamepad desteği çok kolaylık sunuyor zaten, o konuda sıkıntı yokArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben güncel olarak FC26 oynuyorum Steam'den. Bilgisayara gamepad bağlamak istiyorum, direkt taktığım gibi oyunda çalışacak gamepad önerir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-