chavo212 1 Çalışkan Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 37 Beğeniler 5 25 Temmuz 2026 #1 FC26'da oyuncu kariyerine Türkiye'yi seçtim ama sonradan Türk Milli Takımı'nın çağırmadığını öğrendim. Şu anki kariyerimi silmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayabilir miyim? Live Editor veya başka bir yöntemle bunu yapabilen var mı?
FC26'da oyuncu kariyerine Türkiye'yi seçtim ama sonradan Türk Milli Takımı'nın çağırmadığını öğrendim. Şu anki kariyerimi silmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayabilir miyim? Live Editor veya başka bir yöntemle bunu yapabilen var mı?
TRSancakTR 1 Yetkin Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 326 Çözümler 3 Beğeniler 144 25 Temmuz 2026 #2 chavo212 dedi: FC26'da oyuncu kariyerine Türkiye'yi seçtim ama sonradan Türk milli takımı'nın çağırmadığını öğrendim. Şu anki kariyerimi silmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayabilir miyim? Live editor veya başka bir yöntemle bunu yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef silinmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayamıyorsun. Artı 0 Eksi
chavo212 dedi: FC26'da oyuncu kariyerine Türkiye'yi seçtim ama sonradan Türk milli takımı'nın çağırmadığını öğrendim. Şu anki kariyerimi silmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayabilir miyim? Live editor veya başka bir yöntemle bunu yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef silinmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayamıyorsun.
KS KS chavo212 1 Çalışkan Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 37 Beğeniler 5 25 Temmuz 2026 #3 TRSancakTR dedi: Maalesef silinmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
TRSancakTR dedi: Maalesef silinmeden başka bir ülkenin milli takımında oynayamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.