KS KS S scand Çalışkan Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 32 Beğeniler 2 20 Aralık 2025 #11 Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Z Zgoen32 Becerikli Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Beğeniler 154 20 Aralık 2025 #12 LA Knight dedi: EA FC'de Steam topluluğun tam olarak ne alakası var? Oyunu modluyoruz da haberimiz mi yok? Cheat table filan tamam bunun Steam topluluğuyla alakası yok. Oyuna göre verilen en saçma tavsiye. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam öyle düsünebilirsin. Silinen üye dedi: Katılıyorum. FC26 dediğin oyun 2 tane gamepad takarsın arkadaşınla oynar çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacak birisi icin zaten en ucuz neredeyse oradan alir oynar. Epic Games'in tek yapabilecegi şey bu zaten.
LA Knight dedi: EA FC'de Steam topluluğun tam olarak ne alakası var? Oyunu modluyoruz da haberimiz mi yok? Cheat table filan tamam bunun Steam topluluğuyla alakası yok. Oyuna göre verilen en saçma tavsiye. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam öyle düsünebilirsin. Silinen üye dedi: Katılıyorum. FC26 dediğin oyun 2 tane gamepad takarsın arkadaşınla oynar çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacak birisi icin zaten en ucuz neredeyse oradan alir oynar. Epic Games'in tek yapabilecegi şey bu zaten.
2 29422 Ziyaretçi 20 Aralık 2025 #13 Zgoen32 dedi: Tamam hocam öyle düsünebilirsin. Öyle yapacak birisi icin zaten en ucuz neredeyse oradan alir oynar. Epic Games'in tek yapabilecegi şey bu zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapacağım için öyle dedim zaten. İsteyen istediği yerden alsın, alsınlar diye oralar var zaten
Zgoen32 dedi: Tamam hocam öyle düsünebilirsin. Öyle yapacak birisi icin zaten en ucuz neredeyse oradan alir oynar. Epic Games'in tek yapabilecegi şey bu zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapacağım için öyle dedim zaten. İsteyen istediği yerden alsın, alsınlar diye oralar var zaten
Ralph Çalışkan Katılım 18 Aralık 2025 Mesajlar 33 Makaleler 1 Beğeniler 57 20 Aralık 2025 #14 Epic Games bana hep 3. parti yazılım gibi geliyor, Steam her zaman iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2025