Quezzy 60 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.379 Makaleler 64 Çözümler 105 Beğeniler 5.293 Yer Ankara 3 Eylül 2025 #1 setxkbmap tr komutunu denedim. Ise yaramadi. Baska nasil yapabilirim?
Çözüm Quezzy 3 Eylül 2025 AMG GOAT dedi: Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkce Q gozukuyor ama klavye Ingilizce yaziyor. Girdi kaynağı ekle kısmından Türkçe'yi ekledim. Super (Windows) + Boşluk tuşu ile Türkçe'yi seçtim sorun düzeldi.
AMG GOAT dedi: Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkce Q gozukuyor ama klavye Ingilizce yaziyor. Girdi kaynağı ekle kısmından Türkçe'yi ekledim. Super (Windows) + Boşluk tuşu ile Türkçe'yi seçtim sorun düzeldi.
AMG GOAT 60 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.573 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.526 Yer Denizli 3 Eylül 2025 #2 Quezzy dedi: setxkbmap tr komutunu denedim. Ise yaramadi. Baska nasil yapabilirim? Eki Görüntüle 181399 Genişletmek için tıkla... Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Quezzy dedi: setxkbmap tr komutunu denedim. Ise yaramadi. Baska nasil yapabilirim? Eki Görüntüle 181399 Genişletmek için tıkla... Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz.
KS KS Quezzy 60 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.379 Makaleler 64 Çözümler 105 Beğeniler 5.293 Yer Ankara 3 Eylül 2025 #3 AMG GOAT dedi: Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkce Q gozukuyor ama klavye Ingilizce yaziyor. Girdi kaynağı ekle kısmından Türkçe'yi ekledim. Super (Windows) + Boşluk tuşu ile Türkçe'yi seçtim sorun düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
AMG GOAT dedi: Wayland'de olduğunuz için o komut olmaz. GNOME'un ayarlar kısmından ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkce Q gozukuyor ama klavye Ingilizce yaziyor. Girdi kaynağı ekle kısmından Türkçe'yi ekledim. Super (Windows) + Boşluk tuşu ile Türkçe'yi seçtim sorun düzeldi.