Secure kapayinca duzeliyor hepsi.

Oynatir, kodekleri kurduktan sonra Steam kurup oyununuza devam edin.

Sorun cikartmiyorsa istediginiz distroyu kullanmanizda bir sakinca yok.

Hay masallah nasıl bir sorunmus o.

düzelmiyordu kerneli düşürdüm oldu öyle kaldım sonra dedim olmaz format attım bir daha olmadı.

Biliyorum çok can sıkıcı. Bir aralar 2 yıl aynı kernelde kaldım sırf o bug yüzünden.

Şu an sanal bir makinede Xfce kişiselleştirmesi yapıyorum ve muhtemelen sizin dediğiniz gibi macOS havası katacağım.
Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz.
1729192032027.webp

@29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı :D. Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum.

CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin.
Eki Görüntüle 91536

@29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı :D. Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum.

CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin.
Eki Görüntüle 91536

CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin.

CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin.

Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim)

Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim)
CachyOS ile OpenSUSE Tumbleweed arasinda geziyorum genel olarak. Debian'i desktopta tercih etmiyorum, Ubuntu sevmiyorum, Arch kurmaya useniyorum, Fedora ise dandik OpenSUSE gozumde.
Gnomelu Gruvboxlu bi OpenSUSE Tumbleweed, guncel setupum.
1729192631877.webp