KS KS Toprak124 Uzman Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 17 Ekim 2024 #11 29 dedi: Secure kapayinca duzeliyor hepsi. Oynatir, kodekleri kurduktan sonra Steam kurup oyununuza devam edin. Sorun cikartmiyorsa istediginiz distroyu kullanmanizda bir sakinca yok. How to Install Nvidia Drivers on Fedora Linux In this article, we will provide a step-by-step guide to help you install NVIDIA drivers on Fedora, ensuring that you can fully utilize your GPU's capabilities. www.tecmint.com Hay masallah nasıl bir sorunmus o. Genişletmek için tıkla... düzelmiyordu kerneli düşürdüm oldu öyle kaldım sonra dedim olmaz format attım bir daha olmadı.
29 dedi: Secure kapayinca duzeliyor hepsi. Oynatir, kodekleri kurduktan sonra Steam kurup oyununuza devam edin. Sorun cikartmiyorsa istediginiz distroyu kullanmanizda bir sakinca yok. How to Install Nvidia Drivers on Fedora Linux In this article, we will provide a step-by-step guide to help you install NVIDIA drivers on Fedora, ensuring that you can fully utilize your GPU's capabilities. www.tecmint.com Hay masallah nasıl bir sorunmus o. Genişletmek için tıkla... düzelmiyordu kerneli düşürdüm oldu öyle kaldım sonra dedim olmaz format attım bir daha olmadı.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 17 Ekim 2024 #12 Toprak124 dedi: Biliyorum çok can sıkıcı. Bir aralar 2 yıl aynı kernelde kaldım sırf o bug yüzünden. Şu an sanal bir makinede Xfce kişiselleştirmesi yapıyorum ve muhtemelen sizin dediğiniz gibi macOS havası katacağım. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum.
Toprak124 dedi: Biliyorum çok can sıkıcı. Bir aralar 2 yıl aynı kernelde kaldım sırf o bug yüzünden. Şu an sanal bir makinede Xfce kişiselleştirmesi yapıyorum ve muhtemelen sizin dediğiniz gibi macOS havası katacağım. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 17 Ekim 2024 #13 CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin. 10732 dedi: Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. Eki Görüntüle 91536 @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin. 10732 dedi: Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. Eki Görüntüle 91536 @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla...
CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin. 10732 dedi: Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. Eki Görüntüle 91536 @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya intel ama ben de kapiyorum sirf virtualbox dkms ile bogusmamak icin. 10732 dedi: Önceden böyle yapmıştım ben. Pixel teması seviyordum biraz. Eki Görüntüle 91536 @29, ben 2019'da B450M S2H aldığımdan beri Secure Boot kapalı, CSM bile kapalı . Hala kapalı yani, hiç açamadım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS Toprak124 Uzman Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 17 Ekim 2024 #14 29 dedi: CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin. CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin. Genişletmek için tıkla... Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim)
29 dedi: CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin. CSM eski donanim yoksa luzumsuz zaten, benim laptop bastan asagiya Intel ama ben de kapiyorum sirf VirtualBox dkms ile bogusmamak icin. Genişletmek için tıkla... Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim)
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 17 Ekim 2024 #15 Toprak124 dedi: Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim) Genişletmek için tıkla... CachyOS ile OpenSUSE Tumbleweed arasinda geziyorum genel olarak. Debian'i desktopta tercih etmiyorum, Ubuntu sevmiyorum, Arch kurmaya useniyorum, Fedora ise dandik OpenSUSE gozumde. Gnomelu Gruvboxlu bi OpenSUSE Tumbleweed, guncel setupum.
Toprak124 dedi: Merak ettim de hangi distroyu kullanıyorsun/tercih edersin? (çoğu distrolarda deneyimliyim) Genişletmek için tıkla... CachyOS ile OpenSUSE Tumbleweed arasinda geziyorum genel olarak. Debian'i desktopta tercih etmiyorum, Ubuntu sevmiyorum, Arch kurmaya useniyorum, Fedora ise dandik OpenSUSE gozumde. Gnomelu Gruvboxlu bi OpenSUSE Tumbleweed, guncel setupum.
KS KS Toprak124 Uzman Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 17 Ekim 2024 #16 29 dedi: CachyOS ile openSUSE tumbleweed arasinda geziyorum genel olarak. Debian'i desktopta tercih etmiyorum, Ubuntu sevmiyorum, Arch kurmaya useniyorum, Fedora ise dandik openSUSE gozumde. Genişletmek için tıkla... Ubuntu bana göre aslında bloat Linux diye söylenmeli bence bende önermem.
29 dedi: CachyOS ile openSUSE tumbleweed arasinda geziyorum genel olarak. Debian'i desktopta tercih etmiyorum, Ubuntu sevmiyorum, Arch kurmaya useniyorum, Fedora ise dandik openSUSE gozumde. Genişletmek için tıkla... Ubuntu bana göre aslında bloat Linux diye söylenmeli bence bende önermem.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 30 Ekim 2024 #17 Toprak124 dedi: Ubuntu bana göre aslında bloat Linux diye söylenmeli bence bende önermem. Genişletmek için tıkla... Çok kötü değil, en nihayetinde Windows değil Fakat birkac milyar farkli alternatifimiz daha bulunurken nah, lüzumu yok.
Toprak124 dedi: Ubuntu bana göre aslında bloat Linux diye söylenmeli bence bende önermem. Genişletmek için tıkla... Çok kötü değil, en nihayetinde Windows değil Fakat birkac milyar farkli alternatifimiz daha bulunurken nah, lüzumu yok.