Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 22 Nisan 2025 #1 Kurulum USB'si hazırladım. Secure Boot kapalı. Bilgisayarı USB'den Boot edince aşağıdaki ekran beliriyor. Çözümü için araştırma yaptım ancak bazı kişilerde seçenekleri olan ekran geldiği için düzgün bir çözüm bulamadım. Nasıl çözebilirim?
Kurulum USB'si hazırladım. Secure Boot kapalı. Bilgisayarı USB'den Boot edince aşağıdaki ekran beliriyor. Çözümü için araştırma yaptım ancak bazı kişilerde seçenekleri olan ekran geldiği için düzgün bir çözüm bulamadım. Nasıl çözebilirim?
Çözüm G G gnuginar 22 Nisan 2025 Yavuz Çetin dedi: Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım.
Yavuz Çetin dedi: Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 22 Nisan 2025 #2 Elimde not aldığım şöyle bir çözüm var. Umarım işinize yarar: Canlı ve modern bir Linux işletim sistemi başlatın. (Bir Linux Live distro boot edin.) Terminal'e ulaşın. Ardından şu komutu terminalde deneyin: sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg Artı 0 Eksi
Elimde not aldığım şöyle bir çözüm var. Umarım işinize yarar: Canlı ve modern bir Linux işletim sistemi başlatın. (Bir Linux Live distro boot edin.) Terminal'e ulaşın. Ardından şu komutu terminalde deneyin: sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg
G gnuginar Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 95 Çözümler 3 Beğeniler 58 22 Nisan 2025 #3 Herhangi bir tuşa basarsanız boot etmesi lazım. Bu ekran bana da çıkmıştı. Artı 0 Eksi
KS KS Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 22 Nisan 2025 #4 gnuginar dedi: Herhangi bir tuşa basarsanız boot etmesi lazım. Bu ekran bana da çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Hasan Merkit dedi: Elimde not aldığım şöyle bir çözüm var. Umarım işinize yarar: Canlı ve modern bir Linux işletim sistemi başlatın. (Bir Linux Live distro boot edin.) Terminal'e ulaşın. Ardından şu komutu terminalde deneyin: sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg Genişletmek için tıkla... Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde. Artı 0 Eksi
gnuginar dedi: Herhangi bir tuşa basarsanız boot etmesi lazım. Bu ekran bana da çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Hasan Merkit dedi: Elimde not aldığım şöyle bir çözüm var. Umarım işinize yarar: Canlı ve modern bir Linux işletim sistemi başlatın. (Bir Linux Live distro boot edin.) Terminal'e ulaşın. Ardından şu komutu terminalde deneyin: sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg Genişletmek için tıkla... Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde.
G gnuginar Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 95 Çözümler 3 Beğeniler 58 22 Nisan 2025 #5 Yavuz Çetin dedi: Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yavuz Çetin dedi: Sistem resetleniyor diye hatırlıyorum ama tekrardan deneyeceğim birazdan. Olmadı bunu deneyeceğim. Zaten şu anda hali hazırda bir distro kurulu sistemde. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım.
KS KS Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 22 Nisan 2025 #6 gnuginar dedi: Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım. Eki Görüntüle 142788 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
gnuginar dedi: Şu şekilde bir ekran gelmesi lazım. Eki Görüntüle 142788 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sorun çözüldü.