Fedora Linux'ta nasıl ekran paylaşımı yapılır? Yapıyorum, ancak ben göremiyorum. İzin veriyorum karışma bir pencere geliyor.
Fedora Linux'ta nasıl ekran paylaşımı yapılır? Yapıyorum, ancak ben göremiyorum. İzin veriyorum karışma bir pencere geliyor.
Evet bunun gibi izin penceresi geliyor. İzin veriyorum. Ancak bir şey görmüyorum.Wayland kullanıyorsunuz sanırım, önünüze gelen ekrandan (aşağıdaki pencere olması lazım) da seçim yapmanız lazım. Discord üzerinden yapıyorsanız Discord ekran paylaşım desteği electron sürümünden dolayı bozuk, tarayıcı kullanmanız veya X11 üzerinden yayın yapmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 63808
Discord. RPMFusion sürümü.Hangi programdan yapıyorsunuz? Flatpak mı nereden indirdiniz vs.
Discord'un kullandığı electron sürümünden kaynaklı. X11 veya tarayıcı üzerinden yayın yapmanızı öneririm. Eğer derseniz elimi kirletmeye hazırım discord'un electron sürümünü elle yükseltebilirsiniz.
Rehber falan var mı? Kolaysa yapabilirim.Discord'un kullandığı electron sürümünden kaynaklı. X11 veya tarayıcı üzerinden yayın yapmanızı öneririm. Eğer derseniz elimi kirletmeye hazırım discord'un electron sürümünü elle yükseltebilirsiniz.
Rehber bulamadım ama bunu yapan Arch Linux paketi var. Farklı bir linux paketini diğer linux'a kurmak çok uğraştırıcı olur bence.
Üçüncü parti istemciler Discord'un kullanım koşullarını ihlal eder. Harici bir istemci kullanmak hesabınızın yasaklanmasıyla sonuçlanabilir.Vesktop kullanabilirsiniz. Güncel Electron kullandığı için ekran paylaşımı çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.