Mert 4 Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 993 Çözümler 38 Beğeniler 1.796 19 Nisan 2025 #11 Quezzy dedi: Dedim Benziyor çünkü birbirine. Aynı geldi bana. Farklılıkları olabilir ama. Pek Linux bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Benzerliğin sebebi GNOME masaüstü ortamı. Felsefe olarak çok farklı dağıtımlar. Kullandıkça anlarsınız.
Quezzy dedi: Dedim Benziyor çünkü birbirine. Aynı geldi bana. Farklılıkları olabilir ama. Pek Linux bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Benzerliğin sebebi GNOME masaüstü ortamı. Felsefe olarak çok farklı dağıtımlar. Kullandıkça anlarsınız.
buji Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 218 Makaleler 1 Beğeniler 165 Yer Samsun 19 Nisan 2025 #12 Debian güncellik konusunda aşırı gerisinde Fedora'nın. Ben şahsen DNF paket yöneticisini sevmediğim için kullanmıyorum.
Debian güncellik konusunda aşırı gerisinde Fedora'nın. Ben şahsen DNF paket yöneticisini sevmediğim için kullanmıyorum.
Cargo Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 281 Yer /mnt 19 Nisan 2025 #13 Quezzy dedi: Ayrica duvar kagidindaki agacta neden "6x9=42" yaziyor cozemedim Genişletmek için tıkla... Bu kadar hızlı dağıtımdan dağıtıma atlarsanız tek öğreneceğiniz şey masaüstü ortamları olur.
Quezzy dedi: Ayrica duvar kagidindaki agacta neden "6x9=42" yaziyor cozemedim Genişletmek için tıkla... Bu kadar hızlı dağıtımdan dağıtıma atlarsanız tek öğreneceğiniz şey masaüstü ortamları olur.