Fedora'ya geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joseph Joestar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
  • Etiketler Etiketler
    linux
KDE Plasma halinden bahsediyorum hocam.

Fedora güzel iyi hoş. Keyifli bir sürede stajdayken kullandım, çok da severek kullandm hala daha favorimdir ancak şahsen ana sistemime kurmam. Bir şeyi yapabilmek için bin dereden su getirip duruyordum.

Emin ol cachos KDE Plasma cillop gibi. İlk başlarda ne o öyle cachymiş oyun içinmiş ne sallıyonuz diyordum ancak gerçekten neredeyse hiçbir ayar yapmadan direkt kullanılabiliyor. Tek tıkla tüm oyun paketleriyle sistem sürücülerini kuruyorsun. Tek tıkla DNS ayarlıyorsun.

Paket yöneticisi çok ahım şahım değil ancak istediğin şeyi rahatlıkla bulup kurabiliyorsun. Yoksa da zaten Gemini bir adım ötede. Ama önerim formattan önce Windows'tan hızlı başlatı falan iptal et. Diskleri kitliyor sağ olsun Windows adamakıllı işlem yapamıyorsun ben hala daha uğraşıyorum.

Tamam.

Tamam, deneyeceğim CachyOS, bakalım bu kadar övüyorsunuz. Eğer ben de adeta büyülenirsem, överim.

Madem bu kadar övüyorsunuz, üşengeçliğimi bir kenara atacağım ve deneyeceğim; sadece USB hazırlaması kaldı.

İndi bile ISO dosyası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…