Fenerbahçe 3 - Kayserispor 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysmerin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 801
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
3 tane gol yiyor 3'ü de çok komik. Milli takımında oynayıp; kulüp kariyerinde berbat oynayan elemanı hala savunanlar var bir de.

Çok da umurumda değildi zaten. Ben burda Fenerin şampiyon olmasını beklemiyordum. Şampiyonluk mücadelesinde Trabzon ile mücadele etmiyorsun; GS ile yarışıyorsun. Bazı takımlar vardır liderliğini sonlara doğru kaptırır da GS kaptırmazdı zaten.

Uyduruk penaltı da boşs giti.

Bugün de şükrettik FB'li olmadığımıza. Kalpten giden vardır stadda.

Kayseri az geldi öz geldi.. Zaten kayseri'nin bu kadar gelme sebebi de fenerin orta sahası oldu.. Gökhan Sazdağı adeta sağ kanadı otoban niyetine kullandı. Her gelen topu kesti. Üstüne üstlük 3 golün asistini yaptı. Fener'in savunması da yine sıkıntı. Yine devre arasında Skriniar gibi bir adam almışlar da en azından o biraz topluyor. Diego Carlos büyük kazık olmuş bugün daha net gördük. Nesyri'nin ne oynadığı hiç anlayamadım varlığıyla yokluğu birdi. Fener taraftarının Allah yardımcısı olsun!

Topraklarım benim be. Kapanarak, şampiyonluğa oynayan takıma 3 şut 3 gol nasıl atılır ders verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…