Fenerbahçe ilk seri maçını kazandı. Beşiktaşlı taraftarlar biraz abarttı ancak Euroleague şampiyonuna saygı göstermeleri gerekiyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Birisi bana Yener Yılmaz'ın Efes maçından sonra neden bu maça verildiğini biri açıklayabilir mi?Fenerbahçe ilk seri maçını kazandı. Beşiktaşlı taraftarlar biraz abarttı ancak Euroleague şampiyonuna saygı göstermeleri gerekiyordu.
İki tarafı da doğramaktan öteye gitmedi, ilk yarı bitiminde Saras'ın yaptığı hareketlere sessiz kaldı.
Televizyon molasıyla normal molayı karıştıran, gözünün önündeki 2 bariz pozisyonu görmeyip 17 dakikada 3 Challenge'ı da doğru kullanmamıza sebebiyet veren bu arkadaşın hâla hakem olması saçmalık.
Emin Moğulkoç'tan özür diliyorum, kendisini fazla küçümsemişiz. Ondan da kötüleri var mış.
Bu arada unutmuşum; Birisi bana bu rezilliği açıklasın.
Son düzenleme:
LA Knight
Üstün
1 haftadır kafa bırakmadılar, bir de bunlarla 4 yapmak için en az 3 maç daha yapacağız ya. Umarım diğer maçları da kazasız geçeriz de. Bunların kazanacağı 1 maçta tepkileri görmek bile istemiyorum. Bjkliler aşırı derecede cıvıtıyorlar. Ergin Ataman'a kaybetmeyi tercih ederim mesela.
Efes'i kınıyorum bunları yenemediler diye...1 haftadır kafa bırakmadılar, bir de bunlarla 4 yapmak için en az 3 maç daha yapacağız ya. Umarım diğer maçları da kazasız geçeriz de. Bunların kazanacağı 1 maçta tepkileri görmek bile istemiyorum. Bjkliler aşırı derecede cıvıtıyorlar. Ergin Ataman'a kaybetmeyi tercih ederim mesela.
Galatasaraylılara voleybol öğretiyoruz Beşiktaşlılara ise Basketbol maalesef. Twitter'da o kadar komik yorumlar var ki...