Fenerbahçe maçta nasıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Maçı izleyemedim, X'tekilerin yorumu da çok absürt oluyor.
Objektif şekilde kim nasıldı, kim maçı kaybettirdi bize? Yorumunu yapabilir mi?

Maçı izleyemedim, X'tekilerim yorumu da çok absürt oluyor.
Objektif şekilde kim nasıldı, kim maçı kaybettirdi bize? Yorumunu yapabilir mi?
Geçen seneden bir farkı yok o kadar transfer yapıp yine santraforsuz oyuna çıkıldı. Bana kimse lukaku demesin o göbeğini kaldırıp pozisyona girene kadar 90 dakika sonlanır ve bu maçta oynamıyor olması da hiçbir şey ima etmiyor.

Bir Galatasaraylı olarak son 10 dakikasını izledim ama maça başlayan 11'e bakınca direkt rotasyonla çıkıp rakibi pek kaale almayan bir hoca faktörü vardı. Baktı işler istediği gibi gitmiyor, elinde ne varsa sahaya attı ama yine de fayda etmedi. Daha sezonun ilk maçında rotasyona gitmek nedir? Tamam, hafta içi önemli bir maçın var ama sezon ortasında değiliz ve oyuncular yorgun değiller; üstelik ligdeki ilk maçını oynuyorsun. Fener, anlaşılan bu sene de hatalar yapmaya devam edecek.

Aynen kanzi İsmail 99 puan aldı sampiyon yapar.

12 yıldır şampiyon olamıyorsun ligin ilk haftasında en büyük rakibin puan kaybetmiş hala rotasyonlu kadro çıkarıyorsun. Hesap vereceksiniz hesap, hesap vereceksin ismail kartal.

Kötüydü. Vedat girene kadar sahada kafa vuracak adam yokken orta açıyorduk. Ben artık bu hocalardan bıktım. Kutuda kafa vuracak adam yokken 50 tane orta açmanın anlamı yok. Ben mi futbol izlemeyi bilmiyorum ya da bir sır mı var anlamadım gitti. Oğuz ve Fincan en kötüsüydü klasik.

Ha benim için daha ligin başı. Hiç önemli değil bu maç. Ligdeki her maçı kazanmak mümkün değil. Millet daha ilk maçtan ağlamaya başladı. Ne diyeyim hocayı zaten istemiyordum orası ayrı mesele de bi' sakin olsun millet.

Defans ve kaleci kanayan yara. Şu kaleci meselesi zaten en çok can yakan mesele. Ederson'un ne rezil olduğunu dünya alem bilerken bu taraftar inatla çok iyi dedi halbuki kolsuz. Al buyur şimdi otur kalende Tarık ve Mert izle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…