Fenerbahçe maçta nasıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
Neyse iyi ki izlememis ya, üzülmüyorum zaten artık. Ne halleri varsa görsünler.

Vedat gelince bir şey değişmedi; kapanan savunmayı ortayla açamazsın. İkinci yarı sadece yandan orta denediler.

Fenerbahce onumuzdeki 15 gunde 5 maca cikacak. Rotasyon yapmak zorundasin, mecbursun. Sali gunu de mac yapti ayni oyuncular. Bugun yapsan Lyon macinda da yapamayacaksin ee nereye kadar yapmadan duracaksin?

Vedat gelince bir şey değişmedi; kapanan savunmayı ortayla açamazsın. İkinci yarı sadece yandan orta denediler.
İsabetli orta da açamadık ki. Yani kafa vuracak adam yokken orta açmaya çalışıyorlar yetmiyor açılan 2 ortadan 1'i blok koyuluyor. 2 tane mi ne kafa vurdu onlar da maşallah kelebek yavaşlığında gitti. Bize gelen en iyi yeteneğini kaybediyor. Fener'in enteresan bir şanssızlığı var.

Yarıştaki 2 rakibin puan kaybetmişken 3 puan bize yakışmazdı bu yüzden skor böyle oldu. İrfan iyiydi ama öyle absürt pek pozisyonda olmadı. Yönetimin düşünüp 3 gün geç göndermesi lazımdı. Bir de şöyle bir şey var olası bir lyon mağlubiyetine çok kötü şeyler olur.

Maça başlanan kadro İrfan Can Kahveci hariç doğru. Futbol İrfan Can'ı bırakmış İrfan Can futbolu bırakmamış. Bu adamı acilen takımdan göndermek yerine rotasyona sağ kanat almak lazım.

Hem İrfan Can hem Oğuz Aydın berbat ötesiydi. Levent Mercan şu takıma göre müthişti.

Asensio asla ama asla hazır değil. Koşamıyor bile. Geçen sezonki performansının çeyreği bile yok.

Oynanan oyun belli, baskın oynadık çok hücum yaptık ama gol atamadık. Bunun en büyük nedeni açılan ortalara karşılık verilememesi. Talisca'ya top atılmaması. Kapanan takımı açamadık maalesef.

Ya her şeyi geçtim, Talisca gibi ayağına top geldiği zaman gol atacağı kesin olan adama takım pas atmıyor pas. Bu olacak iş değil.

İsmail Kartal'ın maçtaki tek hatası 2. yarının başında İrfan Can'ı, Oğuz'u, İsmail'i çıkartmamak.

İrfan yerine neden cengiz tercih edilmiyor anlamıyorum. Eyvallah ikisi de gönderilmeli ama irfan mı cengiz mi deseler cengiz derdim. İrfan'ın kariyerinde tek sezon harici top oynadığı yok hala onun ekmeğini yiyor. İsmail kartalda 4. gelişi olmasına rağmen ders almayıp hala evlatçılık yapabiliyorsa helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…